Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Astra 2004
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Nonn
Rezervorul are 52l daca nu ma insel.
Climatizarea mi se pare eficienta. Daca masina s-a supraincalzit eu deschid si toate geamurile pentru scurt timp ca se ventileaza mai repede. O chestie foarte misto este "Residual Air Conditioning" care mai baga aer conditionat dupa oprirea motorului pana ramane fara energie. Iarna se termina mai repede, banuiesc ca incalzitul consuma mai mult, dar acum, cu aer rece, am remarcat ca tine chiar si aproape 15 minute!
Ceea ce nu imi explic este urmatoarea chestie: dupa oprirea motorului, a mers o data inca 15 minute dupa care s-a oprit, consumand toata energia inmagazinata in timpul mersului. Dar dupa ce am pus contactul vrand sa deschid geamul, am apasat din nou din curiozitate butonul pentru activare si s-a pornit din nou cu acelasi aer racit ca mai inainte. E ciudat fiindca in manual zice ca foloseste energie ramasa din timpul cat a functionat cu motorul pornit, dar eu acum nu am pornit motorul, doar am pus contactul si, cu toate astea, a inceput sa sufle la fel.
Iulian HondaFan
hm, interesant... la ale mele AC-ul merge si cu motorul oprit dar pe baterie nu am fortat ca nu vreau sa raman fara... si intotdeauna ia vreun minut pana incepe sa sufle aer rece vara si cateva minute iarna pana incepe sa bage aer cald -nu imi baga aer cald pana cand motorul nu e incalzit...
Nonn
La mine numai pe baterie nu merge, foloseste doar energia aia reziduala dupa care se opreste. De aceea mi s-a si parut ciudat ca s-a apucat sa bage din nou aer rece dupa ce doar am pus contactul. In privinta timpului n-am stat sa-l cronometrez, totusi aer rece mi s-a parut ca baga repede iar aer cald numai dupa ce s-a incalzit motorul suficient (logic de altfel).
Iulian HondaFan
trebuie sa mearga cel putin ventilatorul pe baterie dar aerul poate sa-l bage prin circuitul de racire care insa banuiesc ca se incalzeste repede ( sub capota e intotdeauna f. cald vara sau dupa ce ai mers cu ea)... cred ca si mie imi merge similar pt. ca bateria nu cred ca angreneaza compresorul de aer rece. si desigur merge numai daca bag cheia in contact si pornesc sistemul electric... dar n-am stat sa ma uit sa vad cat timp mai baga aer rece dupa ce opresc motorul...
DragosV
Azi am mers toata ziua cu Astra H 1.7 CDTI 80 cai si mia placut biggrin.gif . Am descoperit o gramada de noi chestii. Masina era elegance, mp3, clima, senzori ploaie si lumina, albastru ultra, tapiterie bej (se scamoseaza si raman scame pe ea - nu o recomand), 14.000 km si 1 an vechime (nu zdoncane nimic in ea si nu are nici un greieras)

- Residual Air este foarte misto si folositoare;
- nonn - masina avea activata inchiderea centralizata, se inchideau usile singure la 12 km/h - ii intreb maine cand duc masina cum se face;
- la 80 de cai tragea forte bine (mult mai bine decat m-as fi asteptat);
- sunetul se aude foarte bine in fata (era mp3 cu subwoof) iar in spate cam prost din cauza pozitionarii boxelor.
- stabilitatea foarte buna (fara IDS, sasiu sport sau ESP); amortizare destul de rigide dar fara zgomot si fara "cutremure" in masina;
- lumina pe timp de noapte EXCELENTA (fara xenon); m-a surprins cat de bine se vede si nu imi pare rau deloc ca nu am luat xenon (face un fel de semi-cerc in fata masinii); cu proiectoarele aprinse deja este super;
- cotiera era un pic desprinsa (cred ca se lasase cineva pe ea mai tare);
- torpedoul primeste aer rece chiar cand clima este la temperatura ridicata;


Condus numai in forja pe 50 km in oras cu clima - consum 10 % la 80 cai diesel biggrin.gif . Nu prea ma incanta dar nu am menajat-o nici o clipa.

P.S. Mai revin dupa ce imi mai aduc aminte.
Don43572
Pai...masina se comporta ca si cea a lui Nonn: ireprosabil. smile.gif

Consumul e mare, cam 10-11 in oras, probabil pentru ca nu m-am putut abtine sa nu-i dau cate o talpa din cand in cand. biggrin.gif Oricum, n-am trecut de 3000 decat o singura data, pentru ca sincer nu e nevoie cu motorul asta. tongue.gif

Daca am timp, vin si eu la intalnirea aia. beer.gif
Nonn
Ma bucur ca ti-a placut cum merge Astra, chiar si cu cel mai mic motor. Consumul ala mi se pare un pic aberant pentru un diesel la puterea asta dar numai tu stii cum ai mers cu el! biggrin.gif Cu inchiderea centralizata m-am cam lamurit, trebuie activata din service functia asta. Banuiesc ca stii ca nu ai voie cu proiectoarele aprinse decat daca e ceata? Sper ca nu mergi si tu ca dobitocii astia din TM, doar cu pozitiile aprinse si in loc de faza scurta isi aprind proiectoarele ca asa se simt ei mai smecheri! :evil: Ti s-a parut zgomotos motorul? Daca asta ti s-a parut ca trage bine, sa o vezi pe a ta cum o sa mearga! Racheta! biggrin.gif
Don, ai testat IDS+-ul sau te mai abtii?
DragosV
Pai asteptam sa vina masina lui ubiku si stabilim dupa aia.

Am fost azi la di-bas si masina vine surprinzator de repede - 1 Mai la bucuresti.

Ma prinde cam nepregatit dar me descurc. Oficial s-a cam trecut peste criza motoarelor 1.9 CDTI. Mi-au spus ca saptamana viitoare livreaza o Astra 1.9 120 cai la care s-a dat comanda pe data de 02.DEC.2004 deci livrare in 4 luni si 2 saptamani.
DragosV
Stiu de proiectoare dar decat sa-mi rup jantele prin gropi le aprind ca sunt bine reglate si nu bat in ochii altora. Apropo ambele proiectoare erau crapate.

Nonn - eu nu am reusit sa aprind proiectoarele fara faza scurta. Nu merge sau nu pot eu?

Zgomotul nici nu il aud in interior. Doar la relanti se aude daca nu ai muzica si asta de 80 este cel mai tractoras dintre toate
Nonn
Am mai citit eu pe un forum de unul la care i-au crapat ambele proiectoare iarna, cica de la frig, la mine nu au patit nimic (dar sta in garaj peste noapte). Mi-e lene sa ma duc pana in garaj acum, iti spun maine daca se aprind si fara faza scurta. Oricum, daca nu se aprind, bine fac! beer.gif Daca nu deranjeaza pe altii asta iti poate spune numai unul care vine din fata, normal ca tie la volan ti se par bune, si mie imi place lumina suplimentara pe care o dau dar ma abtin sa le folosesc. Pe mine personal ma deranjeaza daca vine unul cu ele aprinse chiar si ziua.
DragosV
DragosS - cum mai stai cu consumul la a ta vectra ca eu cum am scris mai sus am consumat 10% cu 80 de cai. Bine, am si schimbat la 3.5k - 4k de ture mereu prin aglomeratie intre orele 2 si 6 cand este super-aglomeratie + cam jumatate de ora de stat cu masina pornita in parcare si jucat la butoane.

nonn - problema cu proiectoarele la mine este cu aia care au dacii sau alte "masini" si isi pun ei proiectoare de 100w care bat in sus. La masinile noi care au din fabrica asa ceva nu ma deranjeaza deloc ca nu imi bat in ochi, sunt bine reglate si bat chiar in fata masinii.


EDIT - poate consumul nici nu s-a "asezat" pe computerul de bord ca eu stiu ca trebuie sa mergi mai mult de 50 de km ca sa devina elocvent si eu am mers chiar 50.
ubiku
QUOTE(Dragos39911)
Pai asteptam sa vina masina lui ubiku si stabilim dupa aia.


Mama ce de posturi biggrin.gif Ultimile vesti sunt Miercuri sau Joi... dureaza al naibii de mult pana pleaca de la Gyor ala...

Oricum am de gand sa urmez exemplul lui Don si sa termin prima mie extrem de repede biggrin.gif
DragosS
Eu nu stiu cum ati scos voi consumul ala.O sa va arat cand ne vedem consumul pe care il afiseaza computerul meu.Si nu l-am resetat niciodata. Si o forjez si eu prin oras.E adevarat ca trec destul de rar de 3000 dar, sincer, nu ai nevoie de mai mult.Acum la mine este 7,7 consumul in oras deci sunt super multumit.

Eu ma duc maine la Erebus sa fac drive-test cu o Astra de 80cp identica cu cea pe care ai testat-o tu,Dragos.

Ubiku,sper sa iti vina cat mai repede masina!Inca nu a plecat din Gyor?
DragosV
DragosS masina pe care o iei tu maine sa faci test drive nu este identica cu cea care am avut-o eu, este aceiasi! Uite-te la consum in BC si ai sa vezi. Pe BC1 avea 9.6 in 120 km si pe BC2 a avut 9.8 in 97 km (facuti de mine toti).

Probabil este si motor mai mic si cand ai nevoie de ceva viteza cu depasire trebuie sa tragi tare de el. Oricum masinuta merge foarte misto!
DragosS
Hehe!Misto!Ce coincidenta!O sa ii resetez si eu BC2-ul ca sa vad ce consum scot si iti zic!

Am vazut azi in oras o Astra neagra 1,7cdti cu niste jante foarte misto.Am impresia ca erau de 16 sau 17 si un model foarte sportiv.Arata chiar bine.
Don43572
Proiectoarele chiar nu merg fara faza scurta, asta am observat si eu din prima zi.

Am deja 1200km si in afara de consum care e inca suspect de mare, masina nu mi-a facut absolut nici o surpriza. Cutia nu a agatat niciodata si parca a inceput sa intre chiar mai usor in viteza (cam devreme as zice smile.gif).

Vreau sa ma duc in weekend pe A2 s-o alerg un pic pe la 140-150, pana acum n-a trecut de 100 decat rareori si trebuie dezmortit motorul ala, e pacat de el. biggrin.gif Dupa ce trec de 2000 ma apuc sa-i dau talpa serioasa, ca nu vreau sa am o masina lenesa. :boxing: Tot atunci o sa ma joc si cu modul Sport, sa vad ce poate. bicycle.gif
eddie
Proiectoarele functioneaza minim cu luminile de pozitie,nu cu faza scurta !
DragosS
Da,asa este si la Vectra!Daca ai luminile de pozitie aprinse poti sa aprinzi proiectoarele.Nu este nevoie sa ai si faza scurta.

Am luat Astra aceea 1,7cdti 80cp la test.Mie deocamdata mi-a iesit un consum de 7,4l.Deci am mers mai pasnic ca Dragos39911! biggrin.gif Era aceeasi masina.Intr-adevar tapiteria bej este foarte pretentioasa.Am mai gasit o mica problema:cand ii dadeam talpa se misca un pic levierul schimbatorului de viteze(cam 1 cm).Aiurea!

@Dragos39911:Stai linistit ca motorul de 1,9 nu se compara cu cel de 1,7.Si aici nu vorbesc neaparat de putere,cat de silentiozitate.La mine aproape nu se aude motorul,pe cand la Astra asta cam urla.Cuplul iarasi nu se compara.La motorul de 1,7 pe la 100km/h motorul isi cam pierde orice vlaga.Cel de 1,9 oboseste abia pe la 170km/h.

Masina sta foarte bine pe sosea chiar si fara IDS+,dar totusi parca nu am simtit ca am aceeasi siguranta ca in Vectra.

@Nonn:Ziceai ca nu ai vizibilitate la parcarile cu spatele?Pai eu am si mai putina la Vectra,si mai am si portbagajul iesit in spate! blush.gif
DragosV
Dragos pai eu stau linistit - stiu ca motorul asta nu are nici o treaba cu ala al meu. Eu am si spus am cam tras de masina si nu am menajat-o. Am mai dat si o tura cu prietenii si ........... va dati voi seama.

Mie nici asta de 80 nu mi s-a parut zgomotos si stiam ca e cel mai tractoras dintre cele diesel. Eu am luat masina mai mult sa vad cum ma impac cu comenzile, vizibilitatea (mare treaba am facut ca am luat sezorul de parcare) si altele. Am invatat sa umblu perfect in toate meniurile din SETTINGS si BC si m-am familiarizat cu toate butoanele si clapetele (mai ales cu impuls).

Am fost super multumit de masina si ma gandesc cum va fi a mea care va avea si mai multe din toate.
DragosS
Da,in Settings am mai schimbat eu cate ceva pe acolo ca sa arate ca la mine display-ul.Mie imi place sa fie mereu night mode la afisaj.Adica scrisul portocaliu pe fundal negru.Arata mai bine.

Este foarte enrvant martorul pentru centurile de siguranta.Piuie non-stop daca nu le pui.Pana la urma am cedat! bicycle.gif
DragosV
Pai la Vectra cum e cu martorul ala, nu piuie? Nu ai nici o sansa sa mergi fara centura ca innebunesti! Mai avea consumurile in BC?
DragosS
Da,mai avea consumurile.BC2 l-am resetat eu ca sa vad cat imi iese mie.

La Vectra nu imi ramane nimic aprins in bord.Ceea ce ma bucura pentru ca eu nu sunt obisnuit sa merg cu centura in oras.O pun numai afara.

Mai avea masina si o sticla de Cola jumatate plina in torpedo.Poate ai uitat-o tu!!
DragosV
Pai si cat era consumul in BC2 sau cat este in BC1 acuma?

LOL - Sticla de cola nu e a mea si era in masina cand am luat-o si eu. Probabil este pusa acolo sa iti arate ce bine raceste torpedoul. Mai este si manualul pentru MP3 in torpedou care are o gramada de pagini, parca ar fi istoria romaniei in el. Masina are si senzor pentru pasagerul din drepta (legat de centura) ca daca e gol nu se aprinde si daca te asezi pe locul din dreapta fara centura piuie.
DragosS
Am observat faza cu senzorul pentru scaunul din dreapta.

Consumurile sunt 9,6 in BC1 si 7,4 in BC2(asta este numai al meu).

@ubiku:ceva vesti despre masina?
ubiku
QUOTE(DragosS)
@ubiku:ceva vesti despre masina?


Intarzierea la masina mea capata proportii epice biggrin.gif
Peste o saptamana se face o luna de la termenul initial :bash:
Acum cica o sa vina candva vineri - sambata, iar eu cum sunt plecat de joi pana duminica, probabil ca cel mai devreme cand o sa o vad / iau o sa fie luni. Oh well... Macar citesc aici cum va distrati cu Astrele voastre, si trece mai usor timpul blush.gif
Nonn
Vad ca voua nu prea va place centura, dar dupa parerea mea e foarte bine ca piuie incontinuu daca nu ti-o pui, atata te enerveaza pana cedezi, pacat ca nu face asa la toate masinile. Voi ziceti ca vi le puneti daca iesiti din oras, dar mie mi se intampla pe unele bulevarde sa prind 100km/h si in oras si daca ajungi intr-un stalp sau ceva vei regreta neutilizarea ei. Dar poate ca voi nu mergeti chiar asa. Fiecare face ce vrea cu propria viata.
Eu zic ca ar trebui sa se dea amenzi drastice penru neutilizarea centurii inclusiv in oras, deoarece asta atrage la multa lume si neutilizarea ei in afara. Eu am facut naveta timp de un an cand am fost stagiar si la intoarcere faceam autostopul. Nu v-ar veni sa credeti cu cati inconstienti am mers care nu foloseau centura. Ba mai mult, unii dintre ei erau foarte mirati cand ma vedeau pe mine ca vreau sa o pun si imi spuneau sa o las ca nu e nevoie!
Si legat tot de centura, nu e nevoie sa fie cineva pe scaunul mortului ca sa se aprinda martorul, e suficient sa puneti ceva mai greu pe scaun, sau apasati cu pumnul pe sezut nu foarte tare si imediat piuie!

DragosS, nu am mers niciodata cu Vectra ca sa stiu ce vizibilitate ai in spate, e nasol daca e si mai proasta si nici nu ai senzori. Iti pare rau acum ca nu ti-ai comandat?

Ubiku, ce intarziere are masina ta pana acum? Scrie ceva in contract de penalizari in cazul intarzierilor?

Don, ne pui si noua niste poze cu masina, sa saliveze Ubiku la ea? biggrin.gif
DragosV
Nonn - DragosS a zis de centura nu eu. Eu nici nu pot sa ies din parcare daca nu imi pun centura. Simt ce ceva e in neregula! Parerea mea despre centura este aceiasi ca si a ta nonn.

ubiku - chiar cat a facut pana acuma masina?

DragosS - cat mai ai consumul la Astra?
Nonn
Imi cer scuze daca ti se pare ca m-am luat de tine, departe de mine intentia asta si nici morala nu fac, doar mi-am spus parerea in privinta asta. Degeaba mai avem n-spe airbag-uri daca ignoram cea mai elementara masura de siguranta, centura.
DragosS
Acum ati sarit toti pe mine ca nu port centura! blink.gif

Pai consumul la Astra este 7,3!Dar e foarte zgomotos motorul in comparatie cu 1,9.Dragos,sa stii ca este diferenta fata de farurile cu xenon.Astea de la Astra lumineaza bine,dar la xenon ai senzatia ca se face ziua in fata ta!

Pai acum imi pare un pic rau ca nu mi-am comandat senzori dar m-am obisnuit.In garaj e cel mai la limita pentru ca am spatiu cam 10cm in plus fata de lungimea masinii.Dar mi-am luat repere si e ok.Apropo Nonn..la Astra ai senzori numai in spate?Pentru ca mai am un Discovery in familie si senzorii semnalizeaza fata-spate prin intermediu boxelor.Adica daca te aproprii de un obstacol in spate piuie boxele spate,iar in fata cele din fata.
DragosV
nonn - stai linistit, eu doar am clarificat situatia. Nu e nici o suparare.

DragosS - stii ca daca nu ai centura nu se deschide air-bag-ul nu?
In legatura cu lumina sunt constient ca xenonul este mai bun ca am condus o gramada de masini cu xenon dar eu sunt multumit cum lumineaza cu halogen si nu imi pare rau de xenon.
Nonn
QUOTE(DragosS)
Pai acum imi pare un pic rau ca nu mi-am comandat senzori dar m-am obisnuit.In garaj e cel mai la limita pentru ca am spatiu cam 10cm in plus fata de lungimea masinii.Dar mi-am luat repere si e ok.Apropo Nonn..la Astra ai senzori numai in spate?Pentru ca mai am un Discovery in familie si senzorii semnalizeaza fata-spate prin intermediu boxelor.Adica daca te aproprii de un obstacol in spate piuie boxele spate,iar in fata cele din fata.


Sunt unele masini care au senzori de parcare si in fata, Astra nu se numara printre ele. Dar eu zic ca nici nu e nevoie de asa ceva, mie nu mi s-a intamplat niciodata sa frec masina din fata la parcare (cel putin nu involuntar biggrin.gif ).
DragosS
Eu stiam ca oricum sare air-bag-ul.Dar eu port centura in afara orasului.Iar in oras nu cred ca ai ce sa patesti la 50-60-70.Normal ca exista si exceptii si poti avea ghinion dar...asa m-am obisnuit.
DragosV
Dragos - care este consumul la predarea masinii (Astra) si ce medie de viteza ai avut? Eu am avut 18 km/h - destul de mica.

Dupa parerea ta cam in ce stil de condus te incadrezi, cam cum mergi cu masina? La Vectra ce consum mai ai?
DragosS
Am predat-o cu 7,4!Viteza medie 24km/h.Dar am mers destul seara cand era liber prin oras.Dimineata am predat-o pentru ca a trebuit sa plec din oras.Eu zic ca am un stil de condus semi-sportiv.Adica nu merg mereu in forja dar nici nu dorm pe mine.La Vectra aveam viteza medie 26km/h obtinuta numai in oras.Iar consumul 7,8!
Don43572
Sorry dar nu am posibilitatea sa-i fac poze, n-am cu ce. biggrin.gif

Am o nelamurire, poate stii tu Nonn: am franat aproape de maxim de cateva ori sa vad cum se comporta masina si nu mi s-a aprins pe bord ledul ABS. Din cate stiu eu trebuia sa se aprinda, la tine cum e?
Iulian HondaFan
Iata si un var american al Astrei:

Chevrolet Cobalt SS:

platforma GM delta, cu rezultate f bune si la crash testing frontal in America, crash testingul lateral care simuleaza o ciocnire laterala cu un SUV greu e printre cel mai bun din clasa dar numai pt. varianta cu airbaguri laterale.

motor Ecotec 2,0 fabricat in uzina Opel din Kaiserslautern, 16valve DOHC, turbo, raport de compresie 8,8/1, intercooler aer-apa care scoate 205CP@5600rpm si 271Nm@4400rpm ( variante f. apropiate pot fi intalnite si pe Astra GTC, VectraC si Saab 9-3).

electronic throttle control (drive by wire)=acceleratia controlata electronic nu mecanic

diferential autoblocabil Quaife

transmisie manuala in 5 trepte

greutate 2800lbs (1273kg)

acceleratie: 6,1 sec pana la 60mph (97km/h), sfertul de mila in 14,7 sec. cu viteza de 155 km/h, considerabil mai rapid decat Astra OPC cu acelasi motor a caror cifre date de Opel sunt de numai 7,8sec. pana la 100km/h ( varianta europeana are motorul tunat la 200CP si 262Nm si e un pic mai grea).

suspensie hidroelastica spate si FE5 fata si directie asistata electric ambele tunate la Nurburgring.

pneuri Pirelli 215/45/18

consum mediu (dupa GM) 24,5mpg (9,7l%).

pret fara taxe: 22100$

in sfarsit ceva care poate fi o alternativa credibila in aceasta clasa cu Acura RSX (Honda Integra), Toyota Celica, Golf GTI si Ford Focus SVT.
Andrei Suzuki
Pai becu de la ABS se aprinde numai daca e o problema cu abs-u,nu?Nu cred ca e normal sa se aprinda de fiecare data cand lucreaza abs-u.
DragosV
Pai nici nu trebuie sa se aprinda becul! Se aprinde doar cand pornesti motorul sau daca ai probleme cu ABS-ul. Deci ar trebui sa vrei sa nu se aprinda becul. biggrin.gif

Don - cum mai merge masinuta? Cu consumul cum stai?
tata44765
salut, ma gandesc sa-mi iau noua Astra la 90CP.
daca are cineva asa ceva, as vrea sa stiu daca e suficienta puterea.
stiu ca nu are performante sport (nici nu ma intereseaza), dar sa nu fie nici puturoasa... ce ziceti?

si inca ceva: cam cum credeti ca se va vinde masinutza peste 3 ani? poate la jumatate de pretz? cum s-ar vinde comparativ cu golf 5?

merci
Steffan
QUOTE(tata44765)
salut, ma gandesc sa-mi iau noua Astra la 90CP.
daca are cineva asa ceva, as vrea sa stiu daca e suficienta puterea.
stiu ca nu are performante sport (nici nu ma intereseaza), dar sa nu fie nici puturoasa... ce ziceti?

si inca ceva: cam cum credeti ca se va vinde masinutza peste 3 ani? poate la jumatate de pretz? cum s-ar vinde comparativ cu golf 5?

merci


aceleasi intrebari/lamuriri le am si eu...dar din pacate nu prea sunt detinatori de astra 1.4 pe forum...
am citit test drive facut de promotor cu astra 1.6 si un minus a iesit submotorizarea...ma gandesc ca la 1.4 ????
DragosS
Eu am fost la un drive-test cu Astra 1,7cdti 80cp si mi sa parut ok ca motorizare.Iar din datele lor tehnice rezulta ca motorul de 1,4 este mai sprinten.Cred ca cel mai bine incercati sa faceti un drive-test,desi nu cred ca au aceasta motorizare la masinile de test.Totusi poate faceti cu cdti-ul de 80cp sa va faceti o idee.
ubiku
Hi, i'm back biggrin.gif

Sunat la Opel... Masina o sa o ridic 80% miercuri sau 100% joi!!! biggrin.gif

QUOTE(Stefan41142)
QUOTE(tata44765)
salut, ma gandesc sa-mi iau noua Astra la 90CP.
daca are cineva asa ceva, as vrea sa stiu daca e suficienta puterea.
stiu ca nu are performante sport (nici nu ma intereseaza), dar sa nu fie nici puturoasa... ce ziceti?

si inca ceva: cam cum credeti ca se va vinde masinutza peste 3 ani? poate la jumatate de pretz? cum s-ar vinde comparativ cu golf 5?

merci


aceleasi intrebari/lamuriri le am si eu...dar din pacate nu prea sunt detinatori de astra 1.4 pe forum...
am citit test drive facut de promotor cu astra 1.6 si un minus a iesit submotorizarea...ma gandesc ca la 1.4 ????



Cred ca motorizarea este un criteriu foarte, foarte subiectiv, si am un exemplu destul de aproape de mine, si anume solenza lui taica-miu, care la 60 de cai ai ei, lui tata i se pare o masina destul de nervoasa, si nu o duce niciodata peste 3000 de ture, iar eu o tin constant intre 3000 si 4500 pentru ca ma enerveaza ca nu se infige... Deci raspunsul la 1.4 vs 1.6 vs 1.8 vs 2.5Turbo blink.gif este DRIVE TEST biggrin.gif
G e o r g e
solenza are 75 cp .

care 2.5 TURBO ? blink.gif
Steffan
QUOTE(ubiku)
Deci raspunsul la 1.4 vs 1.6 vs 1.8 vs 2.5Turbo blink.gif este DRIVE TEST biggrin.gif


Ai perfecta dreptate DAR din pacate dealer-ul autohton nu pune la dispozitie toate gama de motorizari....
ubiku
QUOTE(G e o r g e)
solenza are 75 cp .

care 2.5 TURBO ? blink.gif


In talon am 43Kw, 43kw*~1.4=60CP

La 2.5T ma refeream la un Volvo S40 cu care m-am dat de curand si m-a facut sa plang biggrin.gif
ubiku
QUOTE(Stefan41142)
QUOTE(ubiku)

Deci raspunsul la 1.4 vs 1.6 vs 1.8 vs 2.5Turbo blink.gif este DRIVE TEST biggrin.gif


Ai perfecta dreptate DAR din pacate dealer-ul autohton nu pune la dispozitie toate gama de motorizari....


Mda, aici si tu ai dreptate smile.gif

Daca nu poti sa mergi la un alt dealer in alt oras sa incerci masina, atunci incearca macar sa imprumuti de la un prieten o masina cu raportul cal putere / kilogram asemanator. Daca nu sunt diferente prea mari la transmisie, o sa-ti faci o impresie destul de buna despre cum o sa traga masina...
G e o r g e
e diesel ? blink.gif specifica si tu te rog.

trage aer in piept , linisteste-te si scrie din nou smile.gif
DragosV
ubiku un kW = 1.36 cai nu 1.40 . Asta asa pentru exactitate.

Iar despre masina mea dealerul si Opelul vor sa imi faca surprize si in jur de 5 Mai am masina acasa. Cum am mai spus s-a trecut peste criza motoarelor 1.9 CDTI! Astfel voi avea un termen de 2 luni si 2 sapt. Am ramas uimit cand am vazut ca un Astra 1.9 CDTI 120 a avut termen de livrare de 4 luni si aproape 3 sapt. blink.gif
DragosS
@Ubiku:Volovo S40 2.5T era modelul nou?Era negru cumva?

@Dragos39911:Felicitari!Asa am auzit si eu ca au trecut peste criza!Iti aduce Iepurasul masina! biggrin.gif
tata44765
revin cu o intrebare: cum credeti ca se va vinde noua Astra peste 3-4 ani?
(comparativ cu Golf 5)
se pare ca noul Golf nu are un succes asa mare, dar pe site-uri cu review-uri de masini se zice ca deprecierea la Opel va fi cam mare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.