Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Astra 2004
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
ubiku
Macar nu poti sa zici ca nu merita asteptarea smile.gif Motorul e superrr....
DragosS
Merita!!!As astepta si mai mult!Chiar acum ma gandeam daca era mai bine sa imi iau motorul de 120cp,pe care probabil il aveam deja pe vremea asta! Si am ajuns la concluzia ca merita sa astept!Clar!
ubiku
Clar! smile.gif


@Nonn: Nu mai auzim nimic de la tine? sad.gif
zefir34016
Copii, daca vreti sa vedeti/cititi (poze, pareri, sfaturi, tips-uri) un forum frantuzesc despre noul Astra - cu oameni care se bucura exact ca voi este aici. Link-ul e de la pagina 74 (!!!), da' cine vrea poate s-o ia de la pagina 1. smile.gif
DragosS
Da,acela este cel mai mare forum pe care l-am gasit si eu pe net.Si nu numai despre Astra.Pentru Vectra GTS(asta m-a interesat mai mult) are 54 de pagini! Am invatat franceza in ultimele luni tot citind de acolo! biggrin.gif
ubiku
Am mai gasit si http://www.freeforumzone.com/viewforum.aspx?f=39771 (in italiana). Foarte multe topicuri despre Astra cea noua...
ubiku
Take a look here too: http://www.fabiasport.com/astra.htm
DragosV
DragosS - mi-am adus aminte ca ai zis ca cel mai bun pret l-ai avut la Union Motors (ai si cumparat-o de acolo) si am zis sa le trimit un mail cu ce vreau si pretul obtinut. Sunt curios cum reactioneaza. Ar trebui sa imi vanda masina fara profit ca sa imi dea un pret mai bun biggrin.gif .

Dupa 24 de ore de reflectii am decis sa iau Cosmo si proiectoare de ceata si asta e. Sunt in banii pe care pot sa ii dau.

Deja incep sa imi doresc masina foarte mult si mai am cel putin 4 luni pana ma plimb cu ea. :bash:
DragosV
QUOTE(ubiku)


Bravo pentru search! Excelente poze!

Aaaa si uitasem - m-am decis asupra negrului care imi place prea mult si da foarte bine pe masina ca nu o iau asa. Chiar daca e pretentioasa!
ubiku
Felicitari pentru alegere!

PS: Ei oricum au profit foarte mic la vanzare; banii adevarati ies din service...
ubiku
QUOTE(Dragos39911)
Aaaa si uitasem - m-am decis asupra negrului care imi place prea mult si da foarte bine pe masina ca nu o iau asa. Chiar daca e pretentioasa!


biggrin.gif Stiam ca iti place negru, d-aia ti-am pus pozele, sa te incing o leaca smile.gif
ubiku
Si btw Dragos, nu vreau sa te zapacesc acum in ceasul al 12-lea, dar sper ca iti dai seama ca (virgula) cu banii pe care ii dai pe masina acum, iti poti lua un 1.8 care sa iti vina in 2 luni si sa aiba xenoane cu afl, trapa electrica, navi, ecran color, jenti de 18, si orice alta minune ai mai vrea tu sa pui pe ea... :angel: Sa te gandesi bine inainte sa dai cu subsemnatu la Opel wink.gif
DragosV
Prefer motorul in detrimentul celor zise de tine ca eu merg aprox. 100 km pe zi in mult iubitul nostru Bucuresti care te rupe la consum. Eu imi scot banii repede numai din consum. Si de abia astept sa scap de consumuri de genul 12-13 la suta. 1.8-ul va avea in Bucuresti un consum de 10 iar cum eu de multe ori ma grabesc imi va consuma cel putin 12. Dieselul si daca imi consuma 8 sunt fericit.

Eu am zis la inceput ca vreau motorul asta, esp si clima - atat -. Ca acuma a iesit la optionale peste e super bine. Dar hotarat pe diesel.
Nonn
Salutare! Scuze ca n-am mai scris nimic dar am avut musafiri aseara. Dar sa va mai zic cate ceva despre masina. Ubiku, nu am remarcat nici o lumina suplimentara cand o cotesti la 90 de grade. Am vazut si eu chestia asta pe site-ul Opel.de dar din cate tin minte era doar pe Vectra. Am vazut in sfarsit aseara cum se intorc si farurile, e intradevar misto. Cel mai bine vezi pe o strada complet neiluminata sau daca ai o masina in fata care o coteste in aceeasi directie cu tine si farurile urmaresc fundul ei. Am avut ocazia sa testez si sistemul HAS (asistenta la plecarea din rampa). Conditia pentru ca sistemul sa functioneze mi s-a parut a fi ca masina sa fie efectiv oprita si cu frana apasata, macar 1-2 secunde. Daca o tii sa nu alunece doar din acceleratie si ambreiaj nu mi s-a parut ca functiona. Dar dupa ce am dat drumul la frana, intradevar masina nu a alunecat nici 1mm, deci sistemul functioneaza. Se dezactiveaza cand apesi acceleratia sau dupa 2 sec. Motorul mi se pare destul de nervos, si mie imi place condusul in ritm sportiv si imi place cum reactioneaza (chiar daca inca nu i-am "dat in gura " cu adevarat). Oricum, cea mai buna acceleratie am obtinut-o cand turatia a depasit 3000rot./min. Si pana acolo acceleraza puternic dar cand am ajuns pe la 3000-3500 am simtit cu adevarat cuplul insotit de senzatia aia misto (si puternica!) de infundare in spatar. Abia astept sa ajung pe la vreo 2000km sa incerc niste acceleratii la podea ca pana acum ma port mai blajin cu ea.

Am si vreo 2 nelamuriri pe care sper sa le rezolv maine cu o vizita la dealer. Prima ar fi ca nu stiu cum sa pun in functiune sistemul de spalare a farurilor. Zeama in bidon am pus, farurile le-am aprins (ca altfel nu merge, asa scrie in manual) si am pornit si motorul, dar nimic. Teoretic, trebuie sa tragi de maneta stergatoarelor spre volan dar nu pare sa se intample nimic (in afara ca spala luneta). A doua chestie ar fi ca daca luminile sunt puse pe Auto, daca sunt aprinse si opresc motorul fara sa scot cheile din contact nu se sting. Am asteptat cam un minut dar degeaba. Poate aveti voi vreo idee.
Nonn
Consumul tot pe la 12.5 se invarte, acum am dezactivat compresorul aerului conditionat, sa vedem daca mai scade. Subwoofer-ul ala nu mi se pare a fi mare chestie, sunetul e misto dar cand am auzit de el m-am asteptat parca la mai mult. Subwoofer-ul de la calculator, desi are doar 25W, are basi mai seriosi. Asta din masina nu-mi dau seama cat are, 5-10W?!
DragosV
Nonn daca nu te superi mai scrie si tu odata optiunile pe care le-ai pus si nivelul de echipare. Exact cu pachete cum le-ai pus ca nu mai stiu.

In functie de ce imi scrii s-ar putea sa te intreb cateva chestii.

Mersi
DragosS
Bidonul de la spalatorul de faruri nu este acelasi cu cel de la spalatorul de parbriz?
DragosV
Pai eu asa stiu ca e!

Si asa cred ca e! biggrin.gif
DragosS
Da,pai asa stiam si eu!Dar este ciudat daca nu se spala farurile in acelasi timp cu parbrizul!Asa mi se parea normal!Macar o sa afle Nonn solutia si eu o sa stiu care e treaba cand vine masina.

@Nonn:Ti-au dat de la dealer trusa de prim ajutor si triunghi reflectorizant?
Nonn
Exista un singur bidon pentru toate solutiile de spalat. De ce ati intrebat?

Astra Elegance 1.8 cu urmatoarele dotari suplimentare:
- IDS+
- Pachet Control
- airbag-uri pt. cap
- faruri bi-xenon adaptative
- oglinzi pliabile electric
- covorase fata/spate
- saun sofer reglabil pe 8 directii si lombar
- scaune fata incalzite
- geamuri spate electrice
- torpedo impartit in 2 zone
- cotiera fata
- computer de bord
- climatronic + torpedo racit + incalzire spate
- senzor de recirculare automata a aerului
- a 2-a cheie pliabila
- radio CD MP3, 7 boxe
- comenzi instalatie audio pe volan
- culoare Magma Red
- Pachet iluminare si vedere.

Si inca un detaliu interesant: sub oglinda retrovizoare exista un spot care ilumineaza bordul cu o intensitate variabila in functie de ceva chestii care nu le mai stiu.
DragosV
Dragos - cum ti s-au parut cei de la Union - sunt profesionisti sau tu i-ai invatat?
Nonn
Naiba mai stie cum tebuie sa dai din maneta aia de stergatoare, ca merge in toate 4 directiile! O sa ma uit maine in manual inca o data sa ma lamuresc. Trebuie tras de ea intr-un anume fel, poate nu fac eu corect, vom vedea maine.

M-a costat 3 milioane sa cumpar trusa de prim ajutor, triunghiul reflectorizant, extinctorul si setul de becuri.
DragosS
Mie cei de la Union Motors mi s-au parut ok.Adica stiau ce vand,nu ca cei de la Erebus.Sunt doi consultanti de vanzari,un tip si o tipa.Ambii sunt de treaba si amabili.Eu le-am zis ce am negociat cu Di-Bas si daca pot sa imi dea mai jos si au putut!

Dar daca cei de la Di-Bas ti-au dat un discount foarte mare,since, nu cred ca o sa iti dea mai jos.
DragosV
Pai asa cred si eu ca discountul a fost cu interventii dar am zis sa incerc ca nu am ce pierde. Si am dat mail nu m-am dus pana acolo sa pierd timpul. Astept raspunsul sa vad ce zic.

Chiar sunt curios.
DragosV
Nonn - raspunde-mi si mie la intrebarea asta ca ma roade mai de mult :

Am recitit in topic si am vazut ca ti-ai pus Pack Asistenta conducere (ala cu hsa, pilot, senzor spate, si .........). La mine ca am mai multe oferte de la dealeri puncte puncte alea sunt Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri iar la altii e Sistem detectie a exploziilor in anvelope. Care e varianta adevarata. Poti vedea presiunea in pneuri sau nu?

Astept cu interes.
Nonn
De Sistemul Detectie Explozii in Anvelope n-am auzit in viata mea. In legatura cu presiunea in pneuri exista 2 sisteme, unul mai simplu care doar te avertizeaza cand presiunea scade cu mai mult de 0.3 bari (numit Senzori Presiune Pneuri) si ala mai sofisticat (dar nu stiu daca neaparat si mai util) care iti si arata (pe afisaj) ce presiune ai in pneuri. In pachetul asta de control este cuprins sistemul mai simplu. Mie mi se pare arhisuficent dar daca il vrei si pe ala care iti arata efectiv presiunea mai platesti vreo 200 Euro.
DragosV
Pai vezi ce fac dealerii astia din oferte :bash: . Citesem si eu ceva pe undeva cu diferenta de 0.3 bar. Daca este asa este foarte bine ca asta vroiam. Sa nu merg cu un cauciuc prea moale si sa stgric cauciucul! Nu mai stiu sigur dar parca ai zis ca ai si buton pentru dezactivat sistemul. Si cum te anunta daca scade presiunea. Pe display? Sau doar piuie ceva?
DragosS
Parca am vazut niste poze pe undeva in care se vedea ca iti arata pe display.Dealerii zapacesc rau ofertele.Eu de ex la a mea nu imi dau seama cum jantele de 18'' cu 11 spite costau la unii 1150 si la altii 600.Sunt unele diferente intre aceleasi optiuni la dealeri diferiti imense!
DragosV
Pai iti arata pe display daca iei sistemul scump (e 200 si ceva de E). La cel care vine cu pack Asistenta conducere nu stiu cum e. Vreau sa stiu si daca are buton de decuplat pentru ca la mine ar fi al 4-lea buton si este o chestie de design. Nu ramane un locas de plastic pentru buton liber.
DragosS
Sistemul scump arata toate cele 4 rotile si presiune din fiecare in aceeasi pictograma.Eu parca vazusem ca la sist ieftin iti apare pe tot ecranul un mesaj de avertizare cu o roata desumflata!

Am vazut azi o Astra Albastru Ultra langa mine la spalatorie.Arata super bine,dar avea motorul 1,7cdti!Numere rosii! biggrin.gif
DragosV
Pai astept o lamurire de la nonn ca el e cel mai avizat sa ne zica cum e.

Nonn daca nu stii cum e du-te si dezumfla o roata sa vezi ce mesaj apare biggrin.gif .
DragosS
Si daca vrei sa o desumflii mai repede foloseste un cutit! biggrin.gif Glumeam!

Nu am vazut nici o Astra rosie prin Bucuresti!Cred ca ar atrage ceva priviri! Sa pui si tu Nonn niste poze daca reusesti sa faci rost de aparat! biggrin.gif
ubiku
Nonn, spune-mi si mie te rog, cum se comporta masina la viteze mari? Ai zis ca i-ai dat 150 in afara orasului; daca schimbi directia usor stanga - dreapta, cum reactioneaza suspensiile? Te intreb pentru ca in singurul meu drum pana la munte (cu o Solenza) am fost de-a dreptul ingrozit de "balansul" pe care il capata masina la o schimbare de directie la viteza mare. De asemenea, ai luat vreo curba mai tare cu ea? Cum se lasa in curbe? Se simte tendinta subviratoare?
ubiku
QUOTE(DragosS)
Parca am vazut niste poze pe undeva in care se vedea ca iti arata pe display.Dealerii zapacesc rau ofertele.Eu de ex la a mea nu imi dau seama cum jantele de 18'' cu 11 spite costau la unii 1150 si la altii 600.Sunt unele diferente intre aceleasi optiuni la dealeri diferiti imense!


Pai si de ce nu ai luat de la aia la care costau 600?! biggrin.gif
Posibil ca unii scoateau din pret si costul sasiului sport, care la Vectra este inclus in pretul jantelor. Dunno... smile.gif
DragosV
Ubiku stai linistit ca daca vii din Dacie - si logan daca e - o sa ai impresia ca nu o poti scoate de pe strada. Si default opelul are suspensiile destul de rigide si tari, nu mai zic daca mai apesi si sport.

Totusi pe suprafete alunecoase se recomanda suspensia confort in detrimentul celei sport.
Nonn
La sistemul asta simplu te avertizeaza cu un mesaj pe display (si unul auditiv) asa cum ma avertiza ca nu mai aveam zeama de parbriz cand mi-am ridicat masina prima oara, sau cand ai un bec ars etc. Exista si un buton de decuplat sistemul ca sa nu piuie incontinuu ca ar fi exasperant. wallbash.gif Intradevar, la sistemul ala scump iti afiseaza presiunea separat pentru fiecare roata pe display intr-un meniu separat ca pentru BC sau sistemul audio.
Ubiku: cand am condus cu 150 prima oara ningea puternic asa ca iti dai seama ca m-am abtinut sa trag de volan! biggrin.gif Altfel, are suspensia destul de tare (cred ca am mai spus asta) datorita sasiului sport, cam simt fiecare denivelare, santulet, gropita etc., asa ca nu iti fa griji pentru balans, e foarte stabila pe traiectorie. Am testat un pic IDS+ la viteze mari astazi, directia devine mai ferma, mai directa, suspensia se intareste si mai mult (simteam si mai bine denivelarile cu fundul) iar motorul raspunde mai prompt la acceleratii, trebuie sa apesi mult mai putin pedala de acc. ca sa obtii acelasi raspuns decat in modul normal. Oricum, ca sa vezi si mai clar diferentele ar trebui condusa mai aproape de limita pe un drum virajat, dar asta mai trebuie sa astepte ceva vreme.
Sistemul de spalare a farurilor am reusit sa-l fac sa mearga astazi (dar nu stiu exact cum), cred ca trebuie tras de maneta o data, insa a iesit doar un pic de zeama si a stropit doar partea inferioara a farului. Cum dupa o folosire nu mai merge timp de 2 min., n-am mai avut rabdare si l-am lasat lasat balta. Mai incerc maine si va spun.

O chestie enervanta: triunghiul reflectorizant zornaie in portbagaj si a inceput sa ma scoata din sarite (joaca triunghiul in cutie). Dar mi-a zis un prieten o solutie, bag niste burete in cutie sa stea mai fix si gata! De asemenea, n-ar strica si o plasa de fixat obiectele in portbagaj ca si trusa de prim ajutor si extinctorul se plimba de colo-colo. Va recomand sa va comandati asa ceva ca eu am uitat.
DragosV
Gata ! Am facut rost de toate actele pentru leasing si de bani. Luni ma duc la ei.

Intrebare - Dragos stiu sigur ca tu ai luat-o in leasing, cum se procedeaza? Se trimite dosarul de leasing si dupa ce se aproba trebuie sa fi hotarat asupra configuratiei sau cand depui dosarul de leasing trebuie sa ai si configuratia finala pe foaie? Cred ca varianta a 2-a. Asta inseamna ca luni trebuie sa stiu exact ce vreau! Maine va fi o zi de calcule, ultime retusuri si analize.

Plasa in porbagaj e cam scumpa sa o pun - 80 E. Si mie mi se pare folositoare dar .......... Ma mai gandesc la pack iarna 1 (scaune incalzite si spalator faruri).
DragosS
Pai tu cand depui dosarul de leasing trebuie sa le zici exact despre ce suma este vorba.Tu practic vei semna contractul cu firma de leasing.Apoi firma de leasing intocmeste un contract pe care trebuie sa il semneze dealerul intai, iar apoi tu sa iti dai ok-ul la configuratia trimisa de dealer catre firma de leasing.E destul de complicat. biggrin.gif

Ubiku-nu am luat de unde era mai ieftin pentru ca nu doream neaparat jante de 18 si pentru ca la pret iesea mai ieftin la cei cu jantele mai scumpe! blush.gif
DragosV
nonn - ce ai mai facut cu spalatorul ala - are efect, foloseste cu adevarat.
Cand dai de spalator de faruri iti spala si parbrizul? Daca e asa iti consumi o gramada de apa la o spalare si rezervorul e cam mic.

Pana maine trebuie sa stiu daca iau spalator biggrin.gif
Peugeot_Fan
Ati vazut Opel Astra C cabrio....de fapt poze......Credeti ca va aparea? :coolspeak:
Nonn
Spalatorul de faruri functioneaza. Nu imi dau seama ce nu faceam bine pana acum. Cu motorul pornit si farurile aprinse functioneaza. Merge impreuna cu stergatoarele de parbriz si curata destul de bine. La mine erau acoperite farurile cu un strat destul de gros de mizerie si le-a spalat bine. Dar trebuie sa tragi de maneta vreo 2-3 secunde continuu sa fie cu presiune ca altfel stropeste doar pe marginea inferioara a farului. Eu zic ca se merita la cum a curatat la mine. Dar daca iti iei faruri cu xenon le primesti oricum.
Nonn
Stiati ca avem cel mai mare topic de pe intreg forumul? :1: 23 de pagini! Ma simt oarecum mandru ca am contribuit la cresterea lui, zi de zi, timp de apoape 3 luni! :cheers: Am recitit cateva din primele pagini, parca e o calatorie in trecut! Fiecare dintre noi nu facea decat sa viseze cu ochii deschisi la viitoarea lui masina, nimeni nu stia nimic concret, ne luptam cu dealerii pentru tot felul de chestii, in cateva situatii s-a dovedit chiar ca noi stiam mai bine decat ei! biggrin.gif Ma simt de parca am realizat ceva maret, desi probabil ca nu e chiar asa mare lucru! Si ma gandesc ca sunt perspective serioase pentru inca 23 de pagini (sau chiar mai multe) dupa ce toata lumea isi va fi primit masina! Voi ce ziceti? Cred ca meritam o bere pentru devotamentul aratat! biggrin.gif
DragosV
Pai cum eu maine ma duc sa comand masina sigur mai scriem ca va pun eu intrebari biggrin.gif . Si dupa ce vin masinile vorbim despre cum se comporta, intamplari, service si alte probleme aparute.

Nonn - senzorul de parcare cum e. Mai spune-ne de gadgeturi.
Nonn
Zis pe scurt, senzorii de parcare sunt indispensabili. Am mai spus de vizibilitatea in spate care e foarte proasta asa ca fara ei nu se poate. Nu doar ca luneta e mica dar marginea inferioara e si plasata destul de inalt asa ca nu vezi deloc daca e ceva imediat in spatele masinii.
Alte gadget-uri? Pai, de HSA v-am spus, despre senzorii de parcare nu stiu ce altceva sa va zic, de IDS+ atat cat l-am incercat v-am spus si asta. Cu senzorii de presiune in roti am lamurit-o. Sa va zic eventual de tempomat ca l-am testat si pe ala. Sub 20km/h nu merge, poti sa accelerezi (sau sa incetinesti) masina cu ajutorul lui, fie prin apasari repetate cate 2km/h/apasare, fie acceleratie continua apasand continuu. O data activat, se poate accelera peste viteza setata, iar dupa eliberarea pedalei se revine automat la viteza setata anterior. Prin franare se dezactiveaza. Daca il activezi din nou, revine la viteza setata anterior franarii.
O alta chestie deosebita ar fi ca dupa oprirea motorului, prin apasarea butonului AUTO la climatizare, aceasta va functiona in continuare cu ajutorul unei energii latente ramase din timpul functionarii normale (apare mesajul "residual air conditioning on").
In cei aprox. 250km facuti de cand o am consumul e de circa 12.3-4%.
Deocamdata nu stiu ce altceva sa va mai zic. Sa vedem ce mai descopar in zilele urmatoare.
ubiku
Din puntul meu de vedere, sunt destul de edificat in legatura cu mai toate optiunile care le-am pus pe masina, mai ramane doar sa le testez cu manutzele astea doua :boxing:

La ce nu mi-am pus pe ea, incerc sa nu ma mai gandesc, ca-mi fac degeaba sange rau; oricum am facut un calcul, si o Astra dotata cu _TOT_ ce poti sa pui pe ea se duce undeva pe la 30.000E, o suma fabuloasa pentru clasa ei, asa ca m-am linistit... Acum ca ti-am vazut si tie Nonn conf. detaliata, vad ca tu ti-ai pus in plus airbaguri pentru cap, si geamuri electrice spate. Sa dea Domnul sa nu se ajunga sa le folosesti vreodata, sau eu sa am nevoie de ele... Iar geamurile electrice, sniff... nu mai fac prostia sa fac vreo modificare la ea, ca ma trezesc cu masina ca-mi vine prin toamna smile.gif

In alta ordine de idei, e misto ca ne-am gasit, 4 maniaci cu masinile sa vb. de Astra, pentru ca inainte de forumul asta, am gasit foarte putine materiale pe net... it was nice talking all this time, si intr-adevar, de cateva ori cand am recitit din urma, am simtit "evolutia" asta prin care am trecut... Acum cand mai vad o Astra pe strada, cred ca imi iau doar vreo 3-4 secunde de uitat la ea, si-ti zic toata lista de optionale, motorul si nivelul de finisare biggrin.gif ...

Keep up the good work, si sper sa pot impartasi in curand experiente live!

Si Nonn, sa o stapanesti sanatos! Ce e putin aiurea, este ca masina dupa ce o vezi la dealer in curte, mai dureaza o gramada de vreme si probleme pana te apuci efectiv si o conduci si-ti mananca un pic din entuziasm... poate ca de-asta nici nu ai postat vreo 10 mesaje la rand de genul OMG OMG OMG O IUBESC OMG OMG OMG IT'S SOO PREEEETY!!!111!!! biggrin.gif si alte d-astea...

Peace,
Ubik.

PS: In caz ca nu l-ai gasit deja, cred ca ai un compartiment "secret" de depozitare sub podea, chiar inaintea pedalelor arigato.gif am vazut din intamplare o poza pe net cu unul care il gasise....
PS2: Care e diferenta dintre oglinda normala si cea electrocromata?
ubiku
Si sa nu uitam de Dragos!

Bafta maine!

Si de DragosS:

Sper ca Vectra ta sa nimereasca intr-un Iveco cu NOS sa ti-o aduca din Ungaria mai repede :smokin:
DragosV
Mersi!

Daca i-o aduce cu un iveco cu nos i-o aduce chifteluta ca o da de toti peretii. Mai bine incet dar sigur! biggrin.gif
Nonn
Iti dai seama ca m-am bucurat de masina doar ca eu ma bucur mai retinut, fara prea multa exteriorizare. Dar nu e prea tarziu sa spun nici acum:

OMG OMG OMG O IUBESC OMG OMG OMG IT'S SOO PREEEETY!!! biggrin.gif

De compartimentul ala nu stiam, ma uit maine. Oglinda electrocromata e aia care isi modifica proprietatile ca sa nu te deranjeze la ochi farurile masinii din spate (in caz ca bat chiar in oglinda, are un senzor dedesubt care detecteaza asta).

In alta ordine de idei, bafta maine Dragos39911!
ubiku
QUOTE(Nonn)
OMG OMG OMG O IUBESC OMG OMG OMG IT'S SOO PREEEETY!!! biggrin.gif


Hehe! Ma bucur ca ti-ai revenit! :cheers: Chiar incepusem sa-mi fac griji biggrin.gif

Nu stiu cum o sa fiu eu cand imi vine, pentru ca acum de exemplu, daca mai vad una parcata pe undeva prin Bucuresti, las masina in mijlocu drumului, si ma duc sa investighez biggrin.gif
Sau daca e in miscare, o filez asa incetisor sa nu-si dea seama biggrin.gif Si ma minunez de ce stopuri frumoase are biggrin.gif Si pe urma ma trezesc in alta parte decat unde trebuia sa ajung.... eh blush.gif
DragosV
S-a cam impotmolit topicul!! sad.gif .

Dragos ce se mai aude cu masina ta (stiu ca mai intarzie - cat?) - azi trebuia sa vina. Am vorbit cu cei de la Union si parca vorbeam la misto unii cu altii. M-au dezamagit din nou!

Fiindca nu mi se aproba leasingul in varianta in care am vrut eu deabia maine depun dosarul si vineri mi se aproba (am schimbat conditiile si e 100% sigur), asa ca tot vineri sau luni o sa dau comanda. Am mai pierdut o saptamana :evil: .

nonn - noutati?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.