Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Astra 2004
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
DragosS
Asa imi place si mie sa imi reglez pozitia scaunului.

Deci ce fac pana la urma cele 2 butoane de langa rotita aceea de care ziceti?
Nonn
QUOTE(DragosS)
Aha!Corect!Unde ma gandeam eu era dreapta,nu stanga! Deh,ce sa faci? smile.gif Acum le invat si eu!

Si celelalte 2 butoane de langa rotita la ce folosesc?


Schimbi sursa cu unul, de la radio la CD si cu cealalt schimbi intre posturile de radio memorate.

Mersi, Sorine!
DragosS
Aha!Si in partea cealalta rotita este pt volum si butoanele pentru a schimba melodia de pe cd,nu?

Volanul asta multifunctional mi se pare foarte util.Abia astept sa il folosesc.

P.S. Bine ai venit pe forumul acesta Sorin!
Nonn
Am uitat sa va spun ca vizibilitatea in spate e foarte proasta, luneta e mica si gemurile din spate sunt si ele mai mici, noroc cu senzorii de parcare ca fara ei esti terminat! Pot fi dezactivati, dar nu stiu pentru ce?! Semnalul e doar sonor, iar sub 30cm se transforma intr-un piuit continuu.
DragosS
Pai daca vrei neaparat sa il lovesti pe ala din spate sa poti sa te concentrezi asupra zgomotului provenit de la izbitura,nu sa te mai deranjeze si piuitul ala! biggrin.gif

Acum serios vorbind,30 cm sunt cam mult.Eu as avea nevoie de senzori la parcarile foarte la limita unde trebuie sa te apropii la 5cm de alta masina.Dar banuiesc ca poti sa te acomodezi cu senzorii si sa stii cam cat mai ai de dat de cand incep sa tipe.
Nonn
Cu alea din dreapta intradevar schimbi melodiile pe CD dar in acelasi timp schimbi si la radio intre posturile memorate (nu ca la ala din stanga, e ceva diferenta, dar inca nu m-am prins care e). Tot din stanga, la CD dai Scan sau Repeat.
ubiku
QUOTE(Nonn)
Am uitat sa va spun ca vizibilitatea in spate e foarte proasta, luneta e mica si gemurile din spate sunt si ele mai mici, noroc cu senzorii de parcare ca fara ei esti terminat! Pot fi dezactivati, dar nu stiu pentru ce?! Semnalul e doar sonor, iar sub 30cm se transforma intr-un piuit continuu.


De ex. prietenul meu cu seria 3 a trebuit sa care un bradut in protbagaj vreo doua ore. De cat ori a fost nevoie sa dea cu spatele sa parcheze masina, crengile care coborau peste un senzor, ii faceau masina sa tziuie in draci... voila! si nu avea buton de decuplare biggrin.gif

Si am gasit si motiv sa decuplezi pe ala de pneuri: Cand tipa "umfla-ma" si n-ai nici macar 10.000 pt vulcanizare blush.gif
DragosV
Ubiku
- am citit ce ai scris am facut calcule am reconfigurat si tot la varianta mea am ajuns biggrin.gif .
- spuneai de sunet - sa vezi cum e in 307, in astra se aude de n ori mai bine. Si se aude destul de bine. Eu am studiat mai profund problema pentru ca acuma am super sunet in masina si aveam cu ce sa compar. Sunet ca acuma nu mai prind eu dar cel de pe astra se incadreaza in clasa superioare a sunetului (in clasa ei - medie), deci sunt multumit.

nonn
- mie mi-au spus ca daca am elegance nu pot sa pun jentile de la cosmo. Le-am vazut in realitate pe o masina si am si zis ca sunt singurele de 16 care imi plac. Intreb maine din nou la dealer. Scaune incalzite am pe masina actuala si le folosesc destul de putin (aprox 2-3 min dupa pornire) si desi imi plac cat de cat nu le mai pun. Quick heat e in pachet (Climate confort) si nu pot renunta la el.
- nu fi ingrijorat de consum. Este total irelevant in primii 500 de km si chiar si dupa se mai schimba. Oricum o sa ai vara un consum de 9-10 si iarna 10-11 la mers normal variat cu unele sprinturi.
Nonn
Cata vreme sunt de 16 poti sa-ti iei ce model vrei fara suprapret. Vezi sa nu-ti faca si tie cum i-au facut lui ubiku cu IDS+-ul, pur si simplu sa nu stie ca se poate!
ubiku
QUOTE(Dragos39911)
Ubiku
- am citit ce ai scris am facut calcule am reconfigurat si tot la varianta mea am ajuns biggrin.gif


Asta e perfect adevarat daca nu vrei sa iei pachetul Seat Comfort si proiectoarele de ceata; Daca le vrei si pe astea, devine rentabil pachetul Cosmo plus si neluand jantele poate poate ai bani de xenoane... dunno... Oricum sfatul meu e sa nu te blochezi pe o configuratie si sa incerci sa incluzi ce vrei in pachete, pentru ca sunt mult mai convenabile ca pret. De asemenea la pachete fii foarte atent cu optiunile incluse in mai multe parti... Cum sunt xenoanele unde nu scrie nicaieri ca includ si proiectoare de ceata; am vazut din intamplare pe un site francez, si mi-am cerut imediat reducerea! smile.gif

Oricum... IDS+ este esentialul si cei 150 de calutzi wink.gif
DragosV
QUOTE(Nonn)
Vezi sa nu-ti faca si tie cum i-au facut lui ubiku cu IDS+-ul, pur si simplu sa nu stie ca se poate!


Stiu ca au fost ceva discutii dar ce sa nu se poata.
Sa nu se poata fara pachet sport? (cred ca asta ai vrut sa spui)
Dealerul era f. bine informat si mi-a spus el cu toate ca eu deja stiam.
IDS+ trebuie sa includa Pachet sport si esp plus (de restul nu mai zic, CDC, TC, buton sport) - NU?

Am vazut pe un pliant ca daca iei Sport - direct echipare sport - ai teava de esapament cromanta. Logic ar fi ca daca pui IDS o sa ai asta. Cum e nonn?
ubiku
Singura neconcordanta in oferta lor este ca daca iei IDS+ pentru modelul Sport, dai tot cat dai si pentru un Cosmo, ceea ce este aiurea pentru ca IDS+ contine printre altele si Sport Chasis Pack, iar Sport are asta default; deci IDS+ pentru un model Sport ar trebuie sa fie mai ieftin...

In rest punand doar IDS+ am cerut desfasurator si-mi apareau acolo si ZQ8 (Sport Chassis Pack) si FX3 (ESP) si celelalte jucarii....
Sorin40527
In legatura cu consumul si 0-100km/h trebuie sa va dau cateva date pe care le am din Auto Catalog 2005

Astra 1.9 CDTI 120 CP 280 Nm 11.1s 194 km/h 5.9l/100km

Vectra 1.9 CDTI 120 CP 280 Nm 11.5 s 200 km/h 5.7 l/100km

De aici, dar nu numai deoarece daca va uitati la Golf-Passat (sper ca nu se supara nimeni ca vorbesc de concurenta) situatie e la fel, vedem ca berlina de clasa medie atinge 100 mai greu deoarece e putin mai grea, dar totodata datorita caroseriei de tip berlina se stie ca aerodinamica e buna decat la compacta, iar de aici cred ca rezulta viteza de top putin mai mare in ciuda greutatii. Chestia e ca la VW consumul nu este mai mare, da din contra, dar aici ASTRA consuma cu 0.2 l/100km mai mult.

La motorul de 150 CP vad ca Vectra are cu 5 Nm mai putin adica 315 fata de 320 Astra ( cred ca e bomba pe roti). Viteza max e de 217 la Vectra si 208 la Astra, 0-100 in 8.9 Astra si 9.8 Vectra, iar consumul 5.8 Vectra si iarasi 5.9 Astra, deci le fel ca la 120 CP dar tot mi se pare prea mult si parca impotriva legilor, zic ca ar trebui sa ia cu putin (0.1 – 0.2) sub Vectra , dar e invers. Poate datele de aici nu sunt tocmai corecte.

Oricum cred ca motoarele astea de 1.9 sunt belea, cu commonrail daca nu ma insel (si cred ca nu) ceea ce inseamna silentiozitate mai mare, iar de prestatii dinamice toata lauda.

POate va dati o parere cu chestia asta ca eu nu mi-o explic si de curios a citit cineva postul meu pe jumatate, scuze ca sunt asa lungi!!
ubiku
QUOTE(Sorin40527)
Va salut pe toti!


Bine te-am gasit!

QUOTE(Sorin40527)
Am scris partea de mai sus si cand sa postez si eu vad ca din 16 pagini acum sunt 18 in interval de nici 10 ore :angel: e super fierbinte Astra! asta e motivul biggrin.gif


Cred ca deja am ajuns cel mai fierbine thread de pe forum biggrin.gif Ce pot sa fac pana-mi vine masina, decat sa postez in draci? smile.gif
Nonn
QUOTE(Dragos39911)
QUOTE(Nonn)
Vezi sa nu-ti faca si tie cum i-au facut lui ubiku cu IDS+-ul, pur si simplu sa nu stie ca se poate!


Stiu ca au fost ceva discutii dar ce sa nu se poata.
Sa nu se poata fara pachet sport? (cred ca asta ai vrut sa spui)
Dealerul era f. bine informat si mi-a spus el cu toate ca eu deja stiam.
IDS+ trebuie sa includa Pachet sport si esp plus (de restul nu mai zic, CDC, TC, buton sport) - NU?

Am vazut pe un pliant ca daca iei Sport - direct echipare sport - ai teava de esapament cromanta. Logic ar fi ca daca pui IDS o sa ai asta. Cum e nonn?


Eu ma referam la chestia cu jantele, ca poti sa-ti pui ce model de 16 vrei, si nu uita ca gratis fiindca Elegance-ul le are in serie.
Teava nu e cromata din pacate dar asta se rezolva usor daca asta iti doresti.
DragosV
Da dar era mai usor sa fie de la ei. (teava de esapament)

Fizica asta e materie grea (referitor la consumuri si vmax).

De 2 ore tot reconfigurez. Daca ma lasa sa pun jentile de cosmo imi pun pack Asistenta conducere (HSA, senzor parcare, presiune pneuri, cruise control).

Maine va fi o zi interesanta. Deja am fost de vreo 4 ori la ei si pt maine am 12 intrebari. Si cred ca vor mai aparea!

Sunt un clint dificil dar sunt pe banii mei (sef LOL).
Sorin40527
Multam de intampinare si toate cele bune!

Si traiasca Opel
Mi-am facut si eu o configuratie si am ajuns la concluzia ca mi-ar trebui 20.000 E pentru un Astra pe placul inimii cu motor de 1.6, dar placul inimii cere 1.9 CDTI 150 Cp, ceea ce sare cu ceva peste, dar macar ai masina.

Si ma ma igandesc acum cum ar arata o Astra GTC (parca asa ii zice) cu motorul asta 150 CP 320 Nm, cu look/ul ala sporty cu 2 usi - cred ca ar rupe gura targului si daca mai e si neagra e beton.

Ma duc si eu la culcare si maine cred ca o sa am iar surpriza sa vad ca s-au mai scis vreo cateva pagini!!!
Nonn
Mi-am mai adus aminte de ceva. Am discutat cu cateva pagini mai devreme despre alarme si garantie. Azi am aflat ca daca iti pui alta alarma decat una originala Opel iti pierzi garantia pentru partea electrica.
ubiku
Si una originala Opel cum iti pui si unde? Si mai important, ce stie?

PS: Cat te-a costat Casco pentru masina?
DragosS
Una originala Opel inseamna de regula una agreata de ei!Mie au zis ei ca imi cheama la dealer pe unii si imi monteaza acolo alarma.

Cuplul ala la Vectra 1,9cdti este foarte dubios.Am gasit pe net ba 315,ba 320,ba 322.Pana la urma tind sa ii cred pe cei de la opel.de care zic ca este 320,la fel ca la Astra,cum ar fi si logic sa fie.

Iar treaba cu consumul este intr-adevar ciudata.Se pare ca trebuie sa asteptam sa vina ambele noastre masini si sa comparam consumurile.Dar o sa depinda mult si de stilul de condus.

Si mai am o intrebare pt Nonn:masina are avertizare pentru centura?Adica piuie daca nu iti pui centura?
DragosV
Privind consumul e imposibil sa faci o comparatie cand o sa vina ambele masini. Fiecare merge pe alte drumuri cu alt stil, cu alta motorina, pe alta vreme deci ............

Mai am o intrebare - mie mi-au spus ca nu sunt obligat sa pun alarma ca cei de la casco sunt de acord numai cu imobilizatorul. Voua ca v-au zis.
ubiku
QUOTE(DragosS)
Si mai am o intrebare pt Nonn:masina are avertizare pentru centura?Adica piuie daca nu iti pui centura?


Daca nu pui centura se aprinde un beculet, no big deal. Dar daca depasesti o viteza (nu mai stiu exact cat, cred ca 50km/h) si nu ai centura pusa, incepe un piuit foarte enervant, si piuie asa pana o pui.
DragosS
Da,este adevarat ca nu trebuie sa pui obligatoriu alarma.Si eu ma gandeam sa nu imi pun pt ca masina o tin in garaj.

E enervant daca este asa cu centura pentru ca eu m-am obisnuit sa nu port in oras centura.O sa trebuiasca sa ii dezactivez ala.Sper ca stiu cei de la Opel cum sa faca asta.
ubiku
Fost la Opel azi.... termen de livrare prelungit cu doua saptamani din cauza ca am pus AFL si am facut modificari la masina sad.gif me go drunk.gif ...
DragosV
Azi am mers din nou la dealer si am stabilit configuratia finala a masinii la care sper sa dau dosarul pentru leasing saptamana viitoare (analiza dosarului dureaza cam o saptamana) si dupa ce se aproba (trebuie!!) sa dau comanda.

Masina arata acuma in felul urmator :

1.9 CDTI 150 cai Elegance +

Computer bord
IDS+
CD 30 MP3
Comenzi pe volan
Cotiera fata
Culoare metalizata
Pack Climatizare-Confort
- Torpedo climatizat
- Quick Heat
- Clima automata
- Conducte ventilatie spate
- Sistem automat recirculare aer
Pack vizibilitate
- Senzor de ploaie
- Oglinda cu sistem anti-orbire
- Aprindere automata a farurilor
Pachet "Asistenta conducere"
- Asistenta la plecare din panta (HSA)
- Pilot automat
- Sistem de detectie a exploziilor in pneuri
- Asistenta la parcare spate
Jenti 16 Dynamic (de pe Cosmo - m-am :argue: cu ei si in final au zis ca se poate - biggrin.gif )


Nonn - cat a facut masina din ziua cand ai facut comanda pana cand a venit si ai vazut-o prima data
ubiku - cat face acuma cu noua schimbare; mie mi-a spus dealerul azi ca daca ai mai modificat ceva la ea inseamna ca nu are cum sa vina intr-o luna jumate si ca nu a intrat inca in productie.
DragosS
Cert este ca s-a mai prelungit si la mine o saptamana.Masina este iesita din fabrica dar inca in Germania.Nu a plecat spre Ungaria. Of,of bicycle.gif

Dragos,tu ce culoare iti comanzi?
DragosV
Pai optiunea principala este albastru ca al tau (albastru ultra). Mai am in consideratie dar in procente mici negru (cam pretentioasa) si un fel de argintiu dar inchis (moonland).

Ma mai gandesc pana la momentul comenzii!
Andrei Suzuki
Bai voi ma enervati.Vreau si eu... sad.gif
Nonn
Mama, ce de intrebari! Sa o luam cu inceputul:

1. Daca nu iti pui centura piuie incontinuu aproape imediat ce pleci de pe loc. Mi s-a intamplat dupa ce am facut primul plin si am uitat-o, nu cred ca am depasit 20 km/h cand a inceput sa tiuie.Eu zic sa te obisnuiesti sa ti-o pui si-n oras. Nu poate sa strice.
2. Casco este 212 Euro trimestrial.
3.A durat exact 2 luni din momentul in care am facut comanda sa-mi ridic masina. Comanda a fost facuta pe 13 dec. si masina am luat-o in 15 feb. Sosita era din 10 feb. seara.
4.Alarma originala Opel iti pui la reprezentanta. Una care are doar senzor interior costa cam 8-9 mil. lei (daca tin bine minte). Daca vrei (si eu o sa vreau) cu senzor anti-tractare si ceve senzor anti-ridicare mai pui vreo 80 Euro. Alarmele originale sunt, cica, aceleasi cu alarmele care ti le poti comanda si direct pe masina din fabrica. La Casco nu mi-au zis nimic de faptul ca nu am alarma.

Azi am condus vreo 40 km prin oras si pot sa spun ca m-am obisnuit deja complet cu masina. Pozitia la volan e foarte comoda, suspensia mi se pare poate un pic mai tare decat ma asteptam, dar asta se datoreaza tot sasiului sport. Am vrut sa o testez si in afara dar din pacate s-a pornit sa ninga puternic chiar cand ieseam din oras asa ca mai mult de 150 km/h mi-a fost teama sa-i dau. Am remarcat din nou vizibilitatea imposibila in spate si mi s-a parut ca si montantul din stanga fata obtureaza un pic vederea (mai ales la treceri de pietoni si in curbe la stanga). Altfel, totul e super, e silentioasa, senzorii de lumina si de ploaie s-au dovedit niste accesorii foarte utile.
Nonn
Ce-i cu linistea asta? Toata lumea e la meci, eh? Hai Steaua! :romania:
DragosV
Pai nonn tu esti cel mai avizat in momentul asta sa faci comentarii. Ai le ce biggrin.gif !

Cum e cu IDS - se simte schimbarea?
Nonn
Asa e, am la ce! biggrin.gif Inca n-am testat IDS-ul. Nu ca nu ma mananca in palma (sau deget biggrin.gif ) dar deocamdata ma abtin pana ma obisnuiesc cu masina asa cum e sa pot face diferenta clar.
DragosS
Da,neagra mi se pare si mie cam pretentioasa culoare si se vede orice zgarietura pe ea.Moonland este foarte misto culoarea.Si eu am vrut sa mi-o iau.Este ca Astra din avatarul lui Nonn.Dar e adevarat ca si albastra cu tapiterie bej arata foarte bine.

Senzorii de lumina ce fac exact Nonn?Aprind lumina automat cand scade luminozitatea de afara?
DragosV
Senzorii de lumina aprind lumina la luminozitate scazuta si daca ploua (nu sunt 100 % sigur de ploaie). Am vazut un vectra azi in showroom care avea tapiterie bej si avea o gramada de scame pe ea si in unele locuri era un pic murdarita si se vedea cam nasol. Asta m-a pus pe ganduri ca vroiam bej. S-a schimbat raportul din mintea mea in seara asta spre Moonland. Parca e mai agresiv pe Astra. Pe Vectra parca pica mai bine albastru.

Mai calculez :ban: !
Nonn
Lumina se aprinde automat doar daca scade luminozitatea. Daca ploua sau ninge sau e ceata tot tu trebuie sa le aprinzi. Dar e misto oricum. Un detaliu care-mi place este ca instrumentele de bord sunt iluminate si ziua chiar daca luminile nu sunt aprinse.
DragosS
Pe GTS arata super si Moonland in combinatie cu farurile si stopurile fumurii dar pana la urma am ales albastru.

Intr-adevar tapiteria bej este pretentioasa si ea.Vezi si tu cum te decizi pana la urma.Analizeaza tot! :boxing: Pana la urma la ce dealer ai ramas?

Daca senzorul de lumina face doar asta mie mi se pare un pic inutil!Eu oricum aprind faza scurta inainte sa se faca prea intuneric!
DragosV
Pai da dar senzorul asta de lumina e legat cu cel de ploaie si oglinda retrovizoare antiorbire. Senzorul de ploaie este super util in viziunea mea. Am avut pe o masina si a fost extrem de folositor. Si in plus tot pachetul e numai 92 de E.
Deocamdata sunt la Erebus dar mai am planificat un drum la GTT.
ubiku
Dragos, tu ai pus:

Comenzi pe volan - 37
Cotiera fata - 38
Pack Climatizare-Confort - 330
---------------------------------------
Total 405

Parerea mea este ca ar trebui sa pui in loc de astea:

Cosmo Plus Pack
- Bancheta rabatabila
- comenzi volan
- climatronic (include comp refigerat si conducte spate)
- pack seat confort 1
- faruri ceata
- cotiera sofer
---------------------------------------
Total 472

Pierzi:
- Quick Heat (valoare achizitionata separat: 160)
Castigi:
- Pachetul seat comfort 1 (Mi se pare asta f. important) (111)
- Faruri de ceata (Mi se pare aiurea sa nu ai d-astea) (133)
- Bancheta rabatabila 40/20/40 (132)

[quote]ubiku - cat face acuma cu noua schimbare; mie mi-a spus dealerul azi ca daca ai mai modificat ceva la ea inseamna ca nu are cum sa vina intr-o luna jumate si ca nu a intrat inca in productie.[/quote]

Masina face acum 18.600 DDP cu o reducere cam cat a ta. Termenul nou este 6 aprilie, si mi l-a zis dealarita uitandu-se pe channel 21. Oricum timpul cat masina sta efectiv in productie sau pe drum este foarte mic comparat cu cat asteapta sa fie programata pentru unul dintre evenimentele astea. Daca a putut-o modifica, m-am gandit si eu ca nu e prea departe on the production line (desi acolo scria ca a intrat in circiut de pe 20 luna trecuta).... Dunnno.... Poate sa dureze doar o luna jumate, pentru ca sper ca faptul ca am modificat-o nu i-a modificat locul in coada la inceput....[/quote]
ubiku
Nonn: Spune-mi si mie te rog:
- Cum accelereaza masina? Cat de agila e.... Sper ca motorul de 1.8 sa fie pe gustul meu, mai ales ca imi place condusul sportiv, si vreau o masina care sa se infiga....
- Cum sunt farurile? Incearca please sa iei niste curbe sa ne zici si noua diferenta... Si uita-te daca intr-adevar cand iei o curba semnalizand in directia aia cu sub 50 la ora, iti apare si lumina suplimentara la 90 de grade care lumineaza curba (asta pe langa cea adaptiva)
DragosS
Erebus aia sunt cam ciudati.Mie au incercat sa imi bage o Vectra Elegance in loc de GTS pe gat spunandu-mi ca e mult mai buna doar pentru ca aia o aveau pe stoc.

Ubiku,masina mea a stat destul de mult in productie.Vreo 3 saptamani. Acum se pare ca voi depasi termenul dat initial de Channel 21 cu vreo saptamana.

An,si m-am interesat:masinile nu se mai duc la RAR cand vin.Au ei un protocol si se duc oamenii numai cu hartiile.Nu mai plimba si masina.
DragosV
De RAR am intrebat si eu si e cam asa - daca au mai fost aduse in tara masini cu aceiasi caroserie, motor si cutie de viteze nu mai trebuie masina. Dar in cazul meu cred ca se va merge cu ea pentru ca inca nu exista nici o Astra vanduta cu motorul de 150 de cai. Mai sunt 2 pers in tratative din care unul pentru break (care pica ca e altceva) si celalalt care nu cred ca va da comanda inainte mea. Deci voi fi la rar primul pe lista (SPER cat m-ai repede biggrin.gif ).

In 15 min plec la Di-bas si dupa la GTT.

Va dau detalii vand vin.
DragosS
Bafta!Negociaza la sange cu ei! :bandit: :bash:

Poate au mai comandat la alt dealer vreo Astra cu motorul asta dar nu cred! O sa fi pionier!
ubiku
S-a mai vandut acuma o saptamana un diesel de 150 de cai la GTT. Deci poate scapa de drumul pana la RAR...
DragosV
Am o lista care cuprinde urmatoarele optiuni care intra in planurile mele dar trebuie sa aleg din ele :
- geamuri electrice spate - dar nu merg in spate si chiar nu vad de ce sa deschizi geamul spate cand ai clima ca taran nu sunt sa arunc mizerii din masina;
- scaune incalzite - care pt. mine (no offence pentru altii) sunt un gadget pentru ca am acuma pe masina si stiu cat le-am folosit in 3 ani.
- proiectoare de ceata - pe care as vrea sa mi le pun (desing si iluminare mai buna);
- sa iau Cosmo in loc de Elegance - azi am vazut un Cosmo si m-am suit in el (le dealer) si am observat scaunele care sunt mult mai confortabile decat cele de pe Elegance datorita suportului lateral mult mai bun; parca eram cuprins in brate de scaun; in plus tapiteria are partial piele care pica bine; mai sunt alte diferente in afara de cele spuse de mine si jenti? (care si la elegance le luam tot pe cele de pe Cosmo).

Deci in conluzie prefer Cosmo si proiectoare ceata care fac exact cat reducerea acordata azi si raman in aceiasi bani.

Sugestii noi in urma modificarilor?

P.S. Nu va enervati pe mine ca va sâcâi atata (doar o data imi iau masina)! rolleyes.gif
Lexy
Baietzii cu viitoare Opel Astra..sa le stapanitzi sanatosi!E o masina belea...si cu 150cp..yummmi.....wink.gifwink.gifwink.gif
DragosV
Azi e pauza? Nu mai scrie nimeni? sad.gif
ubiku
Nu vreau sa sun a moara stricata, dar as alege Cosmo + Cosmo Pack. Am zis mai sus de ce. In plus la Cosmo pielea din interior ii da un feel mai placut si putin mai luxos, la mine asta a fost factorul decisiv in Cosmo vs Elegance, iar proiectoarele de ceata + suportul lombar mi se par destul de importante. Plus scaunele sport de pe Cosmo, care intr-adevar sunt o idee mai confortabile si sportish decat cele de pe Elegance.

Edit: Sau te lasi de prostii si-ti pui xenoane :boxing:
DragosV
O sa imi pun Cosmo + proiectoare de ceata. Ubiku ce ornament interior ai ales la Cosmo, cel inchis sau deschis. M-am gandit si la xenoane dar am ales cosmo din cauza scaunelor care iti cresc confortul in fiecare secunda de utilizare ca doar stai pe ele.
ubiku
Nu stiu de nici un ornament deschis; din cate am inteles la dealer la Cosmo il poti pune doar pe cel cu piele neagra Alpha mondial charcoal (parca asa ii zicea) cu decor carbon silver line. La fel e si in catalog...
DragosS
Din pacate se pare ca e destul de groasa cu motoarele 1,9cdti.Si a mea se pare ca din aceasta cauza nu va ajunge la timp.Au cerere foarte mare.Oricum am aflat ca in acelasi lot cu a mea,cei de la Union Motors vor aduce inca o Vectra 1,9cdti 150cp pentru Test Drive.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.