No SSO cookie

TUNING: Audi R8 modificat de Prior Design

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Audi R8 modificat de Prior Design
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Prior Design au realizat un program de tuning interesant pentru modelul Audi R8.

 
 

Daca e sa vorbim de anumite standarde, va spunem ca Audi R8 tinteste intotdeauna sus. Nici macar nu ar fi nevoie de un program de tuning pentru acest model avand in vedere ca versiunea de baza arata deja mult prea bine.

Totusi, exista o serie de companii de tuning care ofera tot felul de programe de tuning pentru acest model. Printre acestea se numara si germanii de la Prior Design care vin cu o propunere interesanta. Ei ofera un kit care schimba aspectul total al masinii, oferind modelului Audi R8 un aspect care poate ca e departe de a fi agresiv, dar e unul elegant.

Programul de tuning a fost denumit PD GT650 si este potrivit pentru modelele coupe Audi R8. Au fost aplicate modificari in partea din fata, in partea din spate, dar si la nivelul pragurilor. Poate va intrebati cat costa acest program de tuning. Ei bine, daca sunteti interesati va spunem ca va trebui sa scoateti din buzunar in jur de 19.900 de euro. Un "mizilic" pentru cei ce isi permit o astfel de masina.

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului si de asemenea asteptam impresiile voastre fie pe aceasta pagina, fie pe pagina de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1407 :: 17.79MB