No SSO cookie

Imagini noi si un material video cu noul Audi RS5 Cabriolet

voteaza
(5/ 1)
Imagini noi si un material video cu noul Audi RS5 Cabriolet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest model, Audi RS5 Cabriolet. In plus, avem pentru voi o serie de imagini interesante, precum si un material video.

 
 

Cei de la Audi au prezentat modelul RS5 Cabriolet in cadrul Salonului Auto de la Paris. Avand in vedere ca vanzarile vor incepe din primul trimestru al anului viitor, producatorul vine cu o serie de imagini noi dar si cu un material video interesant in care veti avea ocazia sa vedeti masina in actiune.

Daca e sa vorbim de performanta, va spunem ca sub capota lui Audi RS5 Cabriolet dam de un motor aspirat V8 de 4.2 litri care este in stare sa produca 444 cai putere si 430 Nm.

Din pacate, sau din fericire pentru unii, cei de la Audi nu vor oferi acest model cu o cutie de viteze manuala. Va exista doar o cutie de viteze automata care va fi conectata la sistemul quattro.

Pentru cei ce doresc performante de top, Audi a pregatit un pachet special care include o serie de elemente specifice.

Producatorul german ne spune ca acest model este in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde si ca viteza maxima este limitata la 250 km/h. Doritorii pot opta pentru scoaterea limitatorului. In acel caz, viteza maxima ar fi de 280 km/h. Impresionant, nu?

Cat despre consum, ni se spune ca acest model ar avea un consum mediul de 10.7 litri.

Audi RS5 Cabriolet va costa in Germania 88500 euro, nu se stie care va fi pretul modelului in restul Europei.

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului, dar si materialul video de mai jos. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3123 :: 22.19MB