No SSO cookie

Primele imagini oficiale cu noul Audi RS6 Avant

voteaza
(5/ 1)
Primele imagini oficiale cu noul Audi RS6 Avant
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre noul Audi RS6 Avant. In plus, avem pentru voi si primele imagini oficiale cu acest model.

 
 

Iata ca cei de la Audi ne ofera primele imagini oficiale cu puternicul RS6 Avant 2014.

Din cate se pare, noul model spune la revedere motorului V10 de 5.0 litri care oferea generatiei anterioare 571 cai putere si 650 Nm. Noua generatie Audi RS6 Avant va beneficia de un motor V8 TFSI de 4.0 litri care va produce 552 cai putere si 700 Nm.

Toate acestea vor fi cuplate la o cutie de viteze automata in opt trepte. De asemenea, noul model beneficiaza de celebrul sistem quattro.

Daca e sa facem o comparatie intre generatii, va spunem ca noul RS6 Avant este in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde. Viteza maxima este de 304 km/h. Generatia anterioara era in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde, iar viteza maxima era de 274 km/h. Prin urmare, upgrade-ul este vizibil.

Fiind membru al familiei RS, noul model beneficiaza de un design sport si agresiv. La interior modelul beneficiaza de tapiterie de piele, dar si de elementele specifice RS.

Cat despre debut, inca nu se stie unde va fi prezentat noul Audi RS6 Avant. Daca nu il vom vedea luna viitoare in cadrul Salonului Auto de la Detroit, atunci va fi prezent la Geneva, in primavara anului viitor.

Pana atunci insa, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam parerile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2855 :: 17.79MB