No SSO cookie

Audi introduce versiuni diesel pe piata americana

voteaza
(5/ 1)
Audi introduce versiuni diesel pe piata americana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta initiativa. Cat de mare va fi succesul versiunilor diesel in Statele Unite ale Americii? Ramane sa aflam

 
 

Masinile diesel sunt extrem de populare in Europa insa in Statele Unite ale Americii ele au stat in umbra. Majoritatea soferilor americani merg pe variantele pe benzina. Asta si datorita pretului scazut al combustibilului.

Totusi, iata ca cei de la Audi s-au decis sa intre pe piata americana cu modele diesel. Asta poate si datorita crizei de combustibil si datorita pretului care a inceput sa aiba un trend ascendent.

Producatorul german nu a introdus doar o varianta diesel, ci patru. Acest lucru s-a intamplat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles unde au fost introduse o serie de modele noi care beneficiaza de noul motor V6 de 3.0 litri diesel. Unitatea TDI este deja disponibila pe noul Audi Q7 din luna septembrie, iar din primavara anului viitor americanii se vor putea bucura de aceasta motorizare si pe modele precum A6, A7 sau Q5.

Motorul este capabil sa produca 240 cai putere si 550 Nm, iar conform producatorului acesta este un motor fiabil din punct de vedere al economiei de combustibil.

Presedintele Audi SUA, Scott Keogh a declarat ca proprietarii de unitati Audi diesel au reusit sa "salveze" de-a lungul timpului 15.000.00 litri de benzina, un numar extrem de important.

Ramane sa vedem daca aceasta versiune de motorizare va avea succes la publicul american sau daca reticenta va continua sa troneze.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1978 :: 17.78MB