No SSO cookie

Studiu de design: Ferrari F70

voteaza
(0/ 0)
Studiu de design: Ferrari F70
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va aducem in atentie un posibil design pentru viitorul inlocuitor a lui Enzo. Acesta a fost propus de romanul Constantin Gabriel Radu, designer in cadrul Pininfarina. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata propunerea lui, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

V-am prezentat in urma cu ceva timp cateva imagini spion cu inlocuitorul celebrului Ferrari Enzo. Nimeni nu stie exact cum arata acest model care isi va face debutul undeva prin 2013.
Probabil ca vom avea parte de imagini oficiale anul acesta dar pana atunci va invitam sa vedeti designul oferit de unul din angajatii Pininfarina, Constantin Gabriel Radu. Da, este un roman.
Conceptul prezentat de el preia elemente de la Ferrari 458 Italia, dar si de la Enzo. Romanul a reusit sa combine toate aceste elemente si a creat acest frumos concept.
De mentionat ar fi ca pe aceasta masina s-ar putea gasi sistemul hibrid HY-KERS, prezentat de cei de la Ferrari saptamana trecuta, in cadrul Salonului Auto International de la Beijing.
Acest sistem face conexiunea intre un motor V12 si doua motoare electrice.
Se crede ca acest sistem va putea produce in jur de 900 CP.
In continuare va lasam sa va bucurati de imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2430 :: 22.12MB