No SSO cookie

Ferrari lanseaza o editie speciala 458 Italia pentru China

voteaza
(0/ 0)
Ferrari lanseaza o editie speciala 458 Italia pentru China
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Ferrari urmeaza sa lanseze o editie speciala a lui 458 Italia. Aceasta editie este una aniversara. Se vor sarbatori 20 de ani de la prima comanda venita din China iar cei de la Ferrari s-au gandit sa celebreze acest moment prin lansarea acestui model. In cazul in care v-am starnit interesul, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Ferrari au anuntat ca vor sarbatori 20 de ani de la prima comanda venita din China prin lansarea unei editii limitate a celebrului 458 Italia. Masina va avea cateva note personale din cultura chineza.
Acuma 20 de ani, China si-a indreptat ochii catre Ferrari. De atunci si pana azi, chinezii au devenit printre cei mai importanti clienti ai italienilor.
Pentru ca acest lucru inseamna mult pentru Ferrari, acestia s-au gandit sa ofere o editie aniversara a lui 458 dar vor inaugura si o expozitie la Shanghai. O expozitie care se va desfasura trei ani de zile.
Editia aniversara va fi expusa in momentul inaugurarii expozitiei. Aceasta editie va fi destinata strict pietei chineze. Cei de la Ferrari au declarat ca s-au inspirat dintr-un vechi idiom chinez care simbolizeaza vigoarea si spiritul unui legendar dragon. Dragonul este sinonim cu pasiunea, curajul si succesul.
Producatorul italian stie cum sa aiba grija de clientii sai, putem vedea acest lucru prin lansarea acestei editii speciale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2604 :: 22.15MB