No SSO cookie

Prezentari

  • Noutati-auto · 30 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (45) ·

    Noul prototip BMW Seria 3 plug-in hybrid

    Prototipul BMW Seria 3 plug-in hybrid va combina un motor pe benzină, cu patru cilindri şi tehnologie TwinPower Turbo, din noua gamă de motoare Efficient Dynamics cu un electromotor, oferind standarde de performanţe sportive la acelaşi nivel cu cele ale unui model BMW Seria 3 echipat cu un motor convenţional cu şase cilindri, şi o reducere semnificativă a consumului.

    Detalii
  • Noutati-auto · 29 Octombrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (8) ·

    Noul MINI câştigă premiul “Clasicul Viitorului”

    De curând cititorii revistei germane "Auto Bild Klassik" afirmă faptul că ultima generaţie a automobilului premium de clasă mică are deja tot ce îi trebuie pentru a deveni un clasic de durată. Aceştia au votat noul MINI "Classic of the Future" (Clasicul Viitorului) în categoria automobilelor de clasă mică şi compactă. Datorită acestor voturi, noua ediţie a originalului britanic a fost distinsă cu "Golden Classic Steering Wheel".

    Detalii
  • Prezentari · 08 Septembrie 2012 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Volvo FH16 iese în evidenţă

    Volvo FH16 a fost timp de mulţi ani prima alegere pentru transportatorii cu cele mai exigente cerinţe privind performanţa, eficienţa, puterea şi confortul. Graţie noului Volvo FH16, ştacheta a fost ridicată la un nivel cu totul nou.

    Detalii
  • Prezentari · 06 Septembrie 2012 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Mitubishi Mirage va debuta la Paris 2012

    Mitsubishi confirma lansarea  modelului Mirage pentru piata din Europa, la Salonul Auto de la Paris.

    Detalii
  • Prezentari · 06 Septembrie 2012 · Comentarii (0) · Imagini (26) ·

    In viteza maxima spre premiera mondiala: MINI John Cooper Works GP

    Doua locuri, 160 kW/218 CP, frane sport, jante de 17 toli, din aliaj, suspensie reglabila elemente aerodinamice suplimentare,  acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6,3 secunde, viteza maxima 242 km/h, cel mai bun timp pe un tur al buclei Nordschleife de la Nürburgring: 8m23s - acesta este cel mai rapid MINI construit vreodata. Premiera oficiala va fi la Salonul Auto de la Paris 2012 – urmand a fi produs intr-o editie limitata de maximum 2.000 de unitati, cu incepere din 2012. Debutul pe piata din Romania este anuntat la sfarsitul acestui an, pretul de inceput fiind de 34 285 Euro, fara TVA.

    Detalii
  • Prezentari · 23 August 2012 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Scuterul Aprilia SRV850 - De la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde

    De la 0 la 100 Km/h inmai putin de 6 secunde cu scuterul?Incepand din Iulie 2012, Aprilia a pus in vanzare Super Scuterul SRV850 ABS / ATC dotat cu cele mai performante echipamente, in Romania prin United Motors.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1625 :: 17.96MB