No SSO cookie

OFICIAL: Volvo V90

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Volvo V90
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mult așteptatul Volvo V90 a fost prezentat astăzi în Stockholm. Elegant și versatil, noul V90 este cea mai nouă inovație în seria "90" a producătorului suedez și ocupă acest loc alături de SUV-ul XC90 și proaspăt lansatul sedan S90.

 
 

Bazându-se pe experiența incontestabilă pe care Volvo Cars o are în dezvoltarea modelelor estate, tradiție ce a luat naștere în urmă cu peste 60 de ani, noul Volvo V90 duce conceptul de estate premium cu un pas mai departe în materie de design, materiale și finisări, în timp ce caracterul practic al noului model stabilește noi standarde în clasa sa.

"Avem o poziție foarte puternică în segmentul modelelor estate", declară Håkan Samuelsson, Director Executiv Volvo Cars. "Compania este cunoscută ca un producător excelent în domeniul mașinilor de familie și, chiar dacă Volvo Cars înseamnă mult mai mult de atât, vom continua să construim și să ducem mai departe tradiția de care ne bucurăm".

173870_volvo_v90_location_3_4_rear

 

Noul V90 este cel de-al treilea model din seria "90" lansat de Volvo, și fiecare dintre aceste modele are la bază Arhitectura Scalabilă de Produs (SPA). Această platformă ne-a deschis o serie de oportunități în materie de design, proces de fabricație și nivel de echipare.

"Estate-ul premium modern este o combinație unică între o experiență luxoasă și funcționalitatea clasică a siluetei de estate. Ambianța sofisticată din interiorul noului V90 aduce un spațiu de încărcare extrem de generos, oferind un nivel de invidiat al funcționalității și caracterului practic. Iar acest lucru se aplică fie că vorbim despre interconectivitate digitală, volum de încărcare sau spații inteligente pentru depozitare", a declarat Thomas Ingenlath, Vice-Președinte în cadrul Departamentului de Design Volvo Cars.

173868_volvo_v90_location_profile

 

Noul V90 oferă o serie de tehnologii inovative care permit un stil de condus semi-autonom, integrate în conceptul Pilot Assist, alături de cel mai extins nivel al echipării standard în cazul sistemelor de siguranță. Acest pachet include un sistem pentru dedectarea animalelor, un sistem care detectează părărsirea involuntară a părții carosabile, precum și conectivitate digitală de top a smartphone-ului prin intermediul Apple CarPlay.

Volvo Cars a lucrat intens pentru a completa experiența unică pe care noul V90 o oferă, dezvoltând unul dintre cele mai dinamice și manevrabile estate-uri premium. Experiența de condus este una cu totul nouă, rafinată, care pune accent pe predictibilitate și emoție.

"Noul V90 este o mașină care promite un pachet excepțional. Tehnologia PowerPulse este creată pentru a oferi un plus de performanță propulsoarelor diesel, în timp ce motorizarea de tip plug-in hybrid, T8 Twin Engine, dezvoltă un maxim de 410 cai-putere, dar și o autonomie pur electrică de până la 50 de kilometri", declară Dr. Peter Mertens, Vice-Președinte al Departamentului de Cercetare și Dezvoltare Volvo Cars.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4342 :: 17.81MB