No SSO cookie

Volvo XC90 „Excellence” va fi prezentat la Salonul Auto de la Shanghai

voteaza
(0/ 0)
Volvo XC90 „Excellence” va fi prezentat la Salonul Auto de la Shanghai
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo va prezenta, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, cel mai luxos model construit vreodată în istoria de 88 de ani a companiei suedeze. Modelul în cauză este o versiune cu patru locuri, mai rafinată și mai elegantă, a proaspăt lansatului Volvo XC90.

 
 

Volvo XC90 Excellence se bazează pe noul SUV suedez, însă asemănările se opresc aici. Noul XC90 Excellence oferă doar patru locuri în comparație cu cele șapte ale versiunii originale, astfel că spațiul disponibil pentru locurile din spate este extrem de generos, creând astfel o experiență unică.

Cele două locuri din spate se bucură scaune individuale cu masaj și ventilație, de spațiu generos la nivelul picioarelor, precum și de un ecran tactil retractabil, măsuțe pliabile, dar și de un compartiment refrigerat cu suport pentru pahare și sticle. Mai mult, Volvo XC90 Excellence oferă un suport adițional pentru băuturi, cu funcție de încălzire sau răcire, precum și pahare din cristal, fabricate manual de compania suedeză Orrefors.

161137_volvo_xc90_excellence_interior

 

„Acesta este noul vârf de gamă Volvo”, declară Thomas Ingenlath, Vicepreședinte al Departamentului de Design din cadrul Volvo Cars. „Am creat cea mai pură experiență a luxului scandinav. Volvo nu a mai lansat o mașină ca aceasta până acum, iar XC90 Excellence demonstrează tot ce numele Volvo reprezintă acum în industria automobilistică.”

Pe lângă luminile ambientale, spațiile de depozitare iluminate sau detaliile finisate în piele, noul Volvo XC90 Excellence oferă o mai bună izolare fonică a habitaclului, dar vine echipat și cu anvelope Pirelli dezvoltate special pentru a reduce zgomotul de rulare.

161140_volvo_xc90_excellence

 

Pasagerii noului XC90 Excellence se vor bucura și de un sistem audio dezvoltat special pentru această versiune. Compania britanică Bowers & Wilkins a reușit să îmbunătățească unul dintre cele mai bune sisteme audio din industria auto prin adăugarea unui difuzor suplimentar, astfel că numărul difuzoarelor din interiorul noului XC90 Excellence a ajuns acum la 20.

„XC90 Excellence este acum sinonim cu una dintre cele mai bune experiențe ce pot fi trăite pe locurile din spate ale unui automobil de lux. Confortul și rafinamentul cunosc noi standarde.”, continuă Thomas Ingenlath.

161303_volvo_xc90_excellence_interior

 

Un sistem inovativ de purificare a aerului este încorporat în sistemul de climatizare al lui XC90 Excellence. Sistemul ionizează particulele de praf, eliminându-le astfel din interiorul automobilului, oferind o puritate exemplară a aerului din habitaclu.

Consola centrală este acoperită în piele, în timp ce plafonul este îmbrăcat în material textil Nubuk. La exterior, noua ediție beneficiază de logo-ul “Excellence”, precum și de o serie de elemente cromate.

Noul Volvo XC90, prezentat pentru prima oară în luna august a anului trecut, se bucură de o foarte mare popularitate în segmentul premium. Peste 24.000 de unități au fost comandate încă înainte ca noul SUV să ajungă în showroom-urile Volvo. Acest număr reprezintă jumătate din volumul prognozat de Volvo pentru anul 2015.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2225 :: 17.8MB