No SSO cookie

VIDEO: Noul BMW Seria 1

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Noul BMW Seria 1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW Seria 1, un nou design controversat, reclamat de fanii marcii bavareze, vine sa puna stapanire pe clasa compacta.

 
 

Clasa compacta a devenit un segment important pentru producatorii germani. BMW a lansat noua Serie 1 si tinteste modelele grupului Volkswagen, VW Golf si Audi A3.


Intre timp, pe piata a mai aparut un jucator demn de toata stima, mai ales ca foloseste si tehnologia hibrid: Lexus CT 200h. Concurenta din clasa compacta este acerba, segmentul inflorind in aceasa perioada de criza, urmata de recesiune. Evident ca am enumerat doar cateva nume, lista fiind extrem de vasta si complexa.

A doua generatie, noul BMW Seria 1, se prezinta ca un facelift discret adus celei lansate in 2004, cu foarte mici deosebiri de ordin estetic. Insa este vorba demult mai mult. Platforma F20 inlocuieste precedentele platforme E81, E82, E87 si E88.
Platforma F20 este special conceputa pentru a servi atat masinilor cu tractiune spate (clasic BMW), cat si celor cu tractiune fata, in ideea de a o imparti cu MINI, dar si cu un viitor model BMW care se va situa sub Seria 1.
Momentan, Seria 1 va fi oferit in versiunea cu cinci portiere, urmand ca pe piata sa apara si versunile coupe in trei portiere si cabrio. De asemenea, exista zvonuri, ca in aceasta clasa, BMW va adauga si un hatchback special urmand stilul specific coupe-urilor, de genul Seriei 5 Gran Turismo.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2577 :: 17.78MB