No SSO cookie

VIDEO: Noul BMW Seria 1 surprins in Munchen

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Noul BMW Seria 1 surprins in Munchen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul BMW Seria 1 cu cinci usi a fost surprins in apropierea sediului din Munchen. Acesta este supus ultimelor teste, inainte de a fi introdus in productie.

 
 
Modelul BMW Seria 1 este printre putinele modele care nu a fost aliniat la noul design implementat de constructorul bavarez. Cu toate ca prototipurile testate sunt camuflate, se pare ca noul model compact va primi elemente estetice asemanatoare cu cele regasite pe Seria 5 si Seria 6.

Acest lucru inseamna va primi blocuri optice mai agresive, o noua capota, stopuri LED, lumini de zi LED, jante noi si semnalizatoare in oglinzi. Noul BMW Seria 1 va avea de asemenea si un ampatament marit si va fi putin mai lat decat modelul actual. Acest lucru inseamna o stabilitate mai buna si mai mai mult spatiu pentru pasageri.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1985 :: 22.18MB