No SSO cookie

VIDEO: Honda CR-Z Mugen special testata de Fifth Gear

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Honda CR-Z Mugen special testata de Fifth Gear
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda nu exclude, pe viitor, o editie limitata a Honda CR-Z Mugen.

 
 

Cu cateva saptamani in urma, la Goodwood Festival of Speed, Honda a dezvaluit conceptul CR-Z hibrid pregătit de divizia europeana Mugen.

Honda CR-Z Mugen special pastreaza are aceeasi parte mecanica, motorul electric IMA si motorul de 1,5 litri benzina, la care s-a adaugat  un supercharger,  performanta crescand cu mai mult de 50% fata de modelul obisnuit, la peste 200 CP si 215 Nm.

Inginerii Mugen au imbunatatit, de asemenea, dinamica masinii, prin adaugarea unui LSD (limited-slip differential), amortizoare ajustabile si frane mai mari.

Si, in scopul de a se diferentia de Honda CR-Z, au facut modificari si la interior si la exterior. Honda a declarat ca nu are planuri pentru un model de serie, dar societatea nu a exclus in viitorul apropiat o versiune limitata, in functie de feedback-ul clientilor.

Cei de Show-ul TV Fifth Gear au reusit sa puna mana pe masina si au constatat ca, desi este mai rapida decat modelul standard, este un pic cam dura pentru utilizarea de zi cu zi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2218 :: 22.11MB