No SSO cookie

VIDEO: Fernando Alonso si Felipe Massa testeaza Ferrari F12 Berlinetta

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Fernando Alonso si Felipe Massa testeaza Ferrari F12 Berlinetta
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa urmariti o serie de materiale video de exceptie. Veti avea ocazia sa ii vedeti pe Fernando Alonso si Felipe Massa in actiune !

 
 

Pana acum ati vazut doar imagini cu acest model nou si interesant. Acum insa, producatorul italian ne ofera o serie de materiale video. Veti avea ocazia sa ii vedeti pe Fernando Alonso si Felipe Massa la volanul celebrului Ferrari F12 Berlinetta. Drive test-ul realizat de ei a avut loc pe pista de curse din Fiorano, Italia. Cei de la Ferrari spun ca F12 Berlinetta nu este doar cea mai puternica masina de serie produsa de ei, dar si cea rapida. Modelul cu motor V12 de 6.2 litri produce 730 cai putere si 690 Nm. Ferrari F12 Berlinetta accelereaza de la 0 la 200 km/h in 8.5 secunde si are o viteza maxima de 340 km/h. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum s-au descurcat cei doi piloti Formula 1, atunci va invitam sa urmariti materialele video de mai jos.

Indiciul zilei de astazi (29.07.2012) este: bentley


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1968 :: 17.78MB