No SSO cookie

140 de modele Ferrari au fost filmate intr-o parcare

voteaza
(0/ 0)
140 de modele Ferrari au fost filmate intr-o parcare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va prezentam un material rar pe care trebuie sa il vedeti daca sunteti fani ai domeniului auto. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

De un singur Ferrari e nevoie pentru a atrage atentia lumii. Va dati seama cum ar fi sa gasiti intr-o parcare 140 de modele Ferrari?
Ei bine, acum aveti un material video pe aceasta tema. Veti avea ocazia sa vedeti o pleiada de modele, de la unele clasice, pana la unele noi. Ca sa va oferim cateva exemple, va spunem ca veti avea ocazia sa vedeti modele precum Enzo, F40, SA Aperta etc.
Materialul video a fost realizat intr-o parcare din Roma si mai multe nu va spunem. Va lasam pe voi sa urmariti acest clip inedit. Va uram vizionare placuta si de asemenea asteptam impresiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1875 :: 17.78MB