No SSO cookie

Intre timp in Rusia: Un Ferrari 612 Scaglietti distrus

voteaza
(0/ 0)
Intre timp in Rusia: Un Ferrari 612 Scaglietti distrus
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa cititi mai multe despre acest accident nefericit care a avut loc recent si in care a fost implicat un Ferrari 612 Scaglietti. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Un accident nefericit si un accident extrem de scump. Cam asa putem cataloga subiectul aici de fata.
Daca va spunem unde a avut loc, atunci va fi clar totul. Modelul italian a intrat in coliziune cu un stalp rusesc. Acum stiti ca totul s-a intamplat in Rusia. De altfel, rusii par sa fie campioni la tot felul de accidente. Unele mai stupide, altele mai grave si scumpe.
In cazul de fata, un proprietar de Ferrari 612 Scaglietti a avut parte de o zi proasta. El a intrat cu masina intr-un stalp, pierzandu-si partea din fata. Pe langa sofer, in masina mai erau inca trei persoane in momentul accidentului. Conform informatiilor pe care le avem, nimeni nu a fost accidentat grav. Soferul a avut o serie de rani minor, iar ceilalti pasageri au scapat fara nici o leziune.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. Nu sunt imagini de o calitate exceptionala, insa puteti vedea in ce stare a ajuns aceasta masina.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3020 :: 22.13MB