No SSO cookie

Un Ford GT40 a fost vandut cu 11 milioane de dolari

voteaza
(5/ 1)
Un Ford GT40 a fost vandut cu 11 milioane de dolari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

O suma incredibila pentru o masina, chiar daca e o masina cu traditie sau nu. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Recent, in California a fost vandut un Ford GT40 produs in anul 1968. Suma cu care a fost vandut automobilul este una record.
Organizatorii au sperat ca in prima zi de licitatie masina va atinge minim 8 milioane de dolari. Totusi, asteptarile le-au fost intrecute si masina a fost vanduta pentru fabuloasa suma de 11 milioane de dolari. Astfel, Ford GT40 1968 devine cel mai scump model american vandut vreodata.
Cei de la Ford au construit acest automobil pentru a "bate" modelele Ferrari in cadrul curselor de mare distanta. Astfel modelul a reusit sa castige patru editii consecutive ale cursei de 24h de la Le Mans (1966, 1967, 1968 si 1969). O masina cu traditie care a facut istorie pe pistele de curse.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3586 :: 22.11MB