No SSO cookie

Un Ford Granada de 1700 cai putere

voteaza
(4/ 1)
Un Ford Granada de 1700 cai putere
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
4.0

Va invitam sa cititi mai multe despre acest monstru pe patru roti. Modelul a fost modificat preluandu-se parti de la diversi bolizi. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Nu e nimic special cand vorbim de a doua generatie a lui Ford Granada. Acest model a fost construit intre 1977 si 1985 si nu a fost o masina tocmai populara.
Daca ar fi sa vorbim de lucrurile interesante ale modelului de fata, atunci putem mentiona placuta de inmatriculare, dar si ce e sub capota. Acolo gasim un motor V8 de 4.7 litri, preluat de la un Koenigsegg CCX. Astfel, modelul aici de fata are un total de 1700 cai putere. In plus exista si alte imbunatatiri, spre exemplu suspensiile spate care au fost imprumutate de la un Mustang 2003-2004. Daca vreti sa vedeti modelul, atunci va invitam sa urmariti materialele video de mai jos. Asteptam impresiile voastre !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1306 :: 22.18MB