No SSO cookie

TUNING: Replica Ford Mustang Shelby GT500 dintr-un Daewoo Lacetti

voteaza
(4/ 1)
TUNING: Replica Ford Mustang Shelby GT500 dintr-un Daewoo Lacetti
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
4.0

Va invitam sa urmariti o serie de imagini interesante cu aceasta replica Ford Mustang Shelby GT500. In plus, ineditul vine din faptul ca la baza acestei replici sta un banal Daewoo Lacetti.

 
 

Aceasta replica realizata destul de bine este opera tunerilor indieni BigDaddyCustoms. Trebuie sa va spunem ca ei sunt specializati in crearea de replici.
Actualmente, ei au transformat un Daewoo Lacetti intr-un Ford Mustang Shelby GT500, masina care a aparut in celebrul film "Gone in 60 seconds".
Per total, transformarea este incredibila si se vede ca imbinarile au fost realizate intr-un mod adecvat.
Din pacate, indienii de la BigDaddyCustoms nu ne ofera si alte detalii cu privire la aceasta replica. Nu stim cat a costat, daca exista modificari aduse si la nivel de performanta, sau cine a comandat acest model. Totusi, avem o serie de imagini publicate in cadrul articolului. Va invitam sa le urmariti si sa ne lasati impresiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1451 :: 22.12MB