No SSO cookie

Un Bugatti Veyron Grand Sport mai puternic?

voteaza
(0/ 0)
Un Bugatti Veyron Grand Sport mai puternic?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Veyron Super Sport cu 1200 CP sau Veyron Grand Sport cu 1001?

 
 

Poate ati visat la un Bugatti Veyron fara acoperis si puterea unei masini  Super Sport. Poate va doriti un Veyron Grand Sport cu 1200 de cai putere, dar pentru moment aceasta asociere nu este o optiune.

Intr-un interviu acordat revistei olandeze Autovisie,  CEO al Bugatti (si Bentley), Wolfgang Durheimer a spus ca nu este posibil să  integreze  pachetul Super Sport intr-un Veyron Grand Sport.

Caroseria Veyron Super Sport a fost facuta  pentru a imbunatati eficienta aerodinamica si pentru a mentine un echilibru perfect in orice situatie, in timp ce structura din fibra de carbon asigura o rigiditate de torsiune maxima.
Desi Grand Sport are  ranforsari extinse pentru a compensa lipsa  acoperisului standard, rigiditatea structurala a masinii face ca puterea masiva generata de motorul Super Sport sa nu poata fi folosita la maxim. De asemenea, exista dificultati si in ceea ce priveste fluxul de aer de cand acoperisul a fost eliminat.

Veyron Super Sport ofera o performanta de 1.200 de cai putere, cu un cuplu maxim de 1.500 Nm, fata de 1001 CP si 1250 Nm cuplu la Veyron Grand Sport.

Dar Durheimer a declarat ca ia in considerare o editie mai puternică a Veyron Grand Sport: „1200 CP este prea mult, dar se poate totusi mai mult decat 1001 CP”.

Grand Sport Veyron va fi produs doar in 150 exemplare. In acest moment au fost vandute deja 40 Grand Sport. Durheimer este convins ca celelalte 110 automobile vor fi si ele vandute fara probleme.  El crede ca vor fi vandute inainte ca Galibier, un sedan de lux, sa intre in productie in 2013.

CEO-ul Bugatti a povestit, de asemenea, revistei Autovisie, ca pe o anecdota, despre o comanda primita de la un client din Orientul Mijlociu. Acesta a comandat opt Bugatti Veyron, doua pentru el si sase pentru prieteni. Norocosi prieteni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1923 :: 17.78MB