No SSO cookie

Bugatti Veyron construit de mana

voteaza
(0/ 0)
Bugatti Veyron construit de mana
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un Ford Cougar transformat intr-un Bugatti Veyron.

 
 

Sa conduci o masina de peste 1,7 milioane de dolari  este visul oricarui barbat, dar putini au norocul sa o cumpere sau macar sa o conduca.

Exista insa in lume si persoane care sunt in stare sa faca tot ce e nevoie pentru ca visul lor sa devina realitate. Este si cazul lui Mike Duke, de 25 ani, din Florida.  Nu este  milionar dar are ambitie si poate chiar un viitor in industria de automobile, dupa tranformarea  unui Ford Cougar intr-un Bugatti Veyron.

Masina a fost construita manual, bucata cu bucata si, desi nu are nici o emblema sau inscriptie Bugatti, arata aproape ca unul, iar un necunoscator s-ar putea lasa pacalit.
Desigur ca nu are cei 1001 CP ai lui Bugatti, avand in vedere ca are motorul de 2.5 litri al Ford-ului folosit ca baza.
Vorbind despre proiectul sau, Mike Duke a declarat: "Am vrut o masina cu  aspect de milioane, dar fara costuri mari pentru transformare si fara plata unor facturi uriase la reparatii. Sunt foarte fericit cu rezultatul final, iar comentariile  auzite atunci cand ies cu masina la plimbare, sunt  mai mult decat v-ati putea imagina vreodata."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2288 :: 22.14MB