No SSO cookie

Bugatti Veyron Super Sport intra in productie

voteaza
(0/ 0)
Bugatti Veyron Super Sport intra in productie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bugatti a prezentat si versiunea de serie a hypercar-ului Bugatti Veyron Super Sport. Acesta a devenit in luna iulie cea mai rapida masina din lume.

 
 
Bugatti Veyron 16.4 Super Sport este ultima versiune a hypercar-ului care a dus automobilismul la limita. Dupa terminarea celor 40 de exemplare Super Sport, Bugatti va intrerupe productia modelului Veyron si va lansa un nou supercar.

Noul Bugatti Veyron 16.4 Super Sport a fost imbunatatit atat in ceea ce priveste puterea, cat si in ceea ce priveste masa totala. Modelul Super Sport este cu 199 CP mai puternic decat modelul standard, iar datorita folosirii fibrei de carbon, masa a fost cu mult redusa. 

Inginerii Volkswagen au testat noul hypercar pe circuitul de la Ehra-Lessien, in apropierea sediului de la Volfsburg. Testul a fost realizat in prezenta celor de la Technical Inspection Agency (TÜV). Viteza medie atinsa a fost de 425 km/h, iar cea maxima de 431 km/h.

Modelul de serie va fi limitat la 415 km/h pentru a proteja anvelopele. Pentru a reusi aceste performante, inginerii au fost nevoiti sa foloseasca sisteme turbo si suspensii imbunatatite, noi intercoolere, un bodykit mai aerodinamic si fibra de carbon pentru a usura masa masinii. Productia noului Super Sport va incepe in aceasta toamna. Primele cinci modele vor fi o editie limitata si se vor numi World Record Edition.

Acestea vor folosi aceasi coloristica ca si modelul care a inregistrat recordul mondial. Toate cele cinci modele au fost deja achitate.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8449 :: 17.8MB