No SSO cookie

Ultima ora: Suzuki aduce VW in fata Curtii Internationale

voteaza
(0/ 0)
Ultima ora: Suzuki aduce VW in fata Curtii Internationale
Noutati-auto · · 7 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saga SUzuki-Volkswagen ia o intorsatura noua, telenovela continua in instanta.

 
 

Compania Suzuki, tocmai a dat un comunicat de presa prin care declara ca din cauza refuzului Volkswagen Group de a-i restitui cele 19,6%, pe care doreste sa le rascumpere, a decis sa duca disputa in fata unei curti internationale de arbitraj, ducand telenovela casniciei si divortului dintre cele doua companii, la un nivel nou, cu un prim episod al acestuia.

In declaratia oficiala depusa de Suzuki, sta scris ca niponii au inceput actiunea judiciara, adresandu-se catre ICC International Court of Arbitration din Londra, in baza refuzului unui raspuns din partea Volkswagen la toate cererile Suzuki, prin care acestia din urma au incercat sa-si rascumpere actiunile detinute de germani. Japonezii cer Curtii sa dispuna ca Volksvagen sa cedeze (vanda) actiunile fie catre Suzuki, fie catre o terta companie indicata de Suzuki.


Pana acum, compania Volkswagen nu a dat un raspuns oficial. Cu toate acestea, saptamana trecuta, cand Suzuki a amenintat ca va aduce VW in fata instantei, raspunul nemtilor a fost: "Suntem extrem de dezamagiti ca Suzuki a facut acest pas in vederea terminarii intelegerii dintre noi. Nu exista nicio baza legala care sa ne oblige sa ne predam actiunile. Volkswagen va continua sa detina pachetul achizitionat."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (7)

scris de ovyy

Nu cred ca are Suzuki vreo sansa.

scris de MaryCris

Nasol,parerea mea ca cei de la vw sunt mai buni .. :)

scris de bogdan7817

nici fuziunea intre marii producatori nu duce tot timpul la rezultatul scontat.se poate ca suzuki sa fi obtinut o oferta mai buna si nu stiu acum ce sa mai faca

scris de Trianca

sa vedem si cat de "curte de arbitraj" va fi...cred a e doar un foc de paie...care se va sfarsi printr-o declaratie comunca, si o strangere calduroasa de maini

scris de ovyy

Compania Suzuki este hotarata sa isi obtina actiunile, dar nici VW nu se lasa...cred ca justitia va hotara in acest caz.

scris de carmenflorin

Volkswagen si Suzuki ,daca s-a ajuns aici ,dificil sa se ajunga la o intelegere

scris de sims

au dreptate cei de la VW nu-i poate obliga nimeni sa le dea pachetul de actiuni inapoi celor de la suzuky

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2279 :: 22.16MB