No SSO cookie

Suzuki ar dori incetarea relatiei cu VW in favoarea celei cu Fiat

voteaza
(0/ 0)
Suzuki ar dori incetarea relatiei cu VW in favoarea celei cu Fiat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Suzuki si VW au un parteneriat mai nereusit decat o casnicie, unde Fiat este amanta care pandeste de dupa colt.

 
 

In anul 2010, Volkswagen a cumparat 19,9% din actiunile Suzuki, iar cele doua companii au colaborat sub forma unui "parteneriat vast", ca sa citam exprimarea oficiala folosita. Aparent, "a lucra impreuna" are semnificatii diferite pentru fiecare dintre cei doi producatori auto, in special datorita faptului ca niciunul nu este incantat de egalitatea simbolica pe care o aduce alaturarea japonez-german. Toate acestea si probabil multe altele, ii vor face pe japonezi sa-si mute talentele in curtea Italiei.


Suzuki are deja in derulare un parteneriat cu Fiat, in care japonezii pun la dispozitie crossoverul SX4, pe care italienii il comercializeaza ca Sedici in Europa. Exista zvonuri care afirma ca Suzuki ar dori sa extinda parteneriatul cu Fiat, insa nu s-au confirmat oficial, sau cel putin , pana la aceasta data, italienii nu au dat vreun semn ca ar dori o si mai  mare apropiere de compania japoneza.


De ce doreste Suzuki sa se indeparteze de Volkswagen? Japonezii au declarat in mai multe randuri ca doresc sa puna mana pe unele dintre liniile de asamblare ale Volkswagen North America, lucru care nu s-a intamplat inca.
De cealalta parte, Volkswagen doreste sa puna mana pe o parte din piata din India, unde Suzuki are radacini adanc infipte, gratie parteneriatului cu Maruti.
Ambele parti au, se pare, asteptari mai mari de la aceasta relatie, in timp ce niciuna din parti nu este satisfacuta. Insa Suzuki ar avea mai multe de pierdut, asa ca este interesant de urmarit daca va face sau nu, pana la urma, vreo miscare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1479 :: 17.78MB