No SSO cookie

Suzuki America plateste despagubiri de milioane de dolari

voteaza
(0/ 0)
Suzuki America plateste despagubiri de milioane de dolari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Instanta din Missouri  a condamnat Suzuki America la plata a 18.5 milioane de dolari pentru publicitate negativa

 
 

Filiala americana Suzuki a fost condamnata de instanta din Missouri, la plata a 18.5 milioane de dolari, catre unul din dealerii sai oficiali, Jeremy Franklin Suzuki, din Kansas City, pentru publicitatea negativa fata de activitatea sa.

Din cele 18.5 milioane dolari, 15 milioane dolari sunt daune punitive cauzate de actiunea Suzuki, iar restul de  3,5 milioane de dolari sunt pentru despagubirea lui Jeremy Franklin, presedinte al companiei.

Sa va spunem si ce s-a intamplat de fapt. Un alt dealer Suzuki din Kansas, impreuna cu fratele lui Jeremy Franklin, Ciad, au avut o campanie publicitara denumita  “no payments for life” pentru cumparatorii de masini noi Suzuki. Planul lor nu a functionat dupa cum au planuit, astfel incat au inceput o serie de procese si publicitatea negativa a fost inevitabila.  

Jeremy, care este dealer Suzuki, nu a avut nici o implicare. Cu toate acestea, avocatii lui au sustinut ca publicitatea negativa facuta de fratele sau i-a afectat activitatea, cumparatorii crezand ca cei doi dealeri, Ciad si Jeremy lucreaza impreuna.   
Jeremy Franklin a comentat verdictul instantei: "Vedem acest lucru ca o justificare a angajamentului nostru de a ne servi clientii si eforturile noastre persistente de a dezvolta afacerea in ciuda confuziei. Asteptam cu nerabdare sa reinstauram increderea in marca Suzuki, in Kansas City”.

Dar care este implicarea Suzuki America in acest caz?  Ei bine, Bill Car, avocatul lui Jeremy Franklin a explicat:  „Consiliul (Suzuki) a aprobat si finantat o parte din campania "nici o plata pentru viata”. Ei ar trebui sa fie responsabili pentru rolul avut in procesul de aprobare al anunturilor, pentru platile facute  pentru  promovare si pentru ca nu au luat masuri pentru a opri campania".

Aparent, juriul a fost convins de argumentul sau. Purtatorul de cuvant al Suzuki America, Jeff Holland, a comentat ca "societatea este dezamagita" de verdict si ca vor face recurs.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2207 :: 17.79MB