No SSO cookie

Suzuki divorteaza de Volkswagen

voteaza
(0/ 0)
Suzuki divorteaza de Volkswagen
Noutati-auto · · 9 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Casnicia dintre Suzuki si Volkswagen se termina cu un divort urmat de partaj, ambele initiate de catre japonezi.

 
 

Dupa doi ani de casnicie esuata, Suzuki doreste intreruperea parteneriatului cu Volkswagen. Producatorul nipon pretinde ca Volkswagen i-a blocat toate incercarile de a accesa ultimele invovatii tehnologice, conform protocolului de parteneriat dintre cele doua companii, la care se adauga disputele privind independenta Suzuki. De asemenea, japonezii declara ca germanii au refuzat rezolvarea acestor probleme pe calea negocierilor.


In acest timp, Volkswagen si-a argumentat pozitia. Miscarea de astazi este doar una in plus, sau cea mai noua dntr-un lung sir de neintelegeri, de unde si analogia cu o casnicie esuata. Luna trecuta, Suzuki a inainta o notificare oficiala prin care cerea Volkswagen sa actioneze in vederea reintrarii in normalitatea parafata prin intelegerea initiala. Ca de obicei, Volkswagen a avut buzele lipite cand a venit vorba sa comenteze orice neinteegere survenita intre cele doua companii, preferand sa reafirme ca este in continuare supusa intereselor aliantei.

Continuand firul actiunii japonezilor, compania Suzuki a declarat ca doreste redobandirea celor 19,89% din actiunule detinute de Volkswagen, cu ajutorul unui arbitraj extern. Germanii au cumparat actiunile in anul 2009, contra sumei de 2,5 miliarde dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (9)

scris de bogdan7817

pentru ovyy: normal ca VW se descurca si fara Suzuki, dar ei au blocat niste bani in aceasta afacere si nu pot fi indepartati asa usor

scris de bogdan7817

pana la urma Suzuki s-a folosit de banii obtinuti de la VW asa ca o intrerupere a colaborarii nu se va putea face prea usor si fara a plati daune celor de la VW

scris de ovyy

Nu cred ca va plange Volkswagen dupa Suzuki, se descura ei destul de bine si asa...

scris de cameluss

pacat ,, alcatuiau o echipa redutabila

scris de ionfr

Eu sunt fan Suzuki .Cred ca e mai bine ca fiecare sa mearga pe drumul lui.

scris de cristina_balanici

"Divorteaza".

scris de carmenflorin

indiferet de ce se intampla eu raman fan volkswagen

scris de ovyy

Sunt fan Volkswagen, dar concurenta pe piata in aceste vremuri este foarte acerba, ceea ce determina ruperea multor contracte de parteneriat. Daca Suzuki a declarat ca doreste redobandirea, cu siguranta Volkswagen va avea un profit in comparatie cu pretul de cumparare.

scris de sims

si cine se a;ege cu avantajele materiale?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1843 :: 22.11MB