No SSO cookie

Trident Iceni Grand Tourer - O masina de 430 cai putere

voteaza
(5/ 1)
Trident Iceni Grand Tourer - O masina de 430 cai putere
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model mai putin cunoscut publicului larg, Iceni Grand Tourer. O masina englezeasca ce va debuta in acest an.

 
 

In imaginea de mai sus aveti ocazia sa vedeti un model mai putin cunoscut. Nici producatorul nu putem spune ca e o vedeta in lumea auto. Compania se numeste Trident Performance Vehicles si este din Anglia.

Masina poarta numele de Iceni Grand Tourer. Sub capota ei putem gasi un motor turbo V8 de 6.6 litri care poate produce 430 cai putere. De asemenea, cei de la Trident pot oferi mai multi cai putere in caz de nevoie, pana la 660.
Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 3.7 secunde iar viteza maxima este de 320 km/h.
Modelul va debuta in cadrul unui salon auto englezesc ce va avea loc in Londra. Cat despre pret, va spunem ca puteti achizitiona masina cu 94.900 euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2749 :: 22.11MB