No SSO cookie

Iata ce masini detine celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo

voteaza
(5/ 1)
Iata ce masini detine celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Vreti sa aflati ce masini detine celebrul fotbalist portughez? Atunci va invitam sa cititi acest articol mai departe.

 
 

Din cate se pare, Cristiano Ronaldo iubeste foarte mult masinile, in special pe cele de lux. Nu e de mirare la banii pe care ii castiga actualmente la Real Madrid. Noi urmeaza sa va prezentam masinile pe care le conduce celebrul fotbalist. Aveti totul mai jos. In plus aveti si o serie de imagini, publicate in cadrul articolului.

Bentley Continental GTC
Multi fotbalisti mari detin cel putin un model Bentley. Printre ei se afla si Cristiano Ronaldo desigur. Imaginea poate fi gasita in galerie, ea fiind realizata in anul 2007.

Mercedes C-Class Sports Coupe
Si aceasta masina a fost achizitionata in anul 2007 si cel mai probabil Cristiano Ronaldo circula cu ea atunci cand se plictiseste de masinile sale de lux.

Porsche 911 Carrera 2S Cabriolet
Pe aceasta masina Ronaldo a oferit 70.000 de lire sterline, fiind cumparata in anul 2009.

Maserati GranCabrio
Acest model a costat in jur de 98.000 de lire sterline si are sub capota un motor V8 de 434 cai putere. Achizitia a fost realizata in 2011.

Bentley GT Speed
Un alt Bentley in proprietatea portughezului. Pentru acesta Cristiano Ronaldo a platit in 2009, 114.000 de lire sterline. Sub capota gasim un motor V12 care poate produce 600 cai putere.

Porsche Cayenne Turbo by Techart
Desigur, trebuia sa fie in parcul sau auto si o masina modificata. Astfel el a ales un Porsche Cayenne Turbo realizat de tunerii de la Techart. Din cate se pare, masina a fost vanduta recent cu 35.000 de lire sterline.

Audi R8
Aceasta este o masina extrem de populara printre fotbalisti si nu e de mirare ca are si Ronaldo una.

Ferrari 599 GTB Fiorano
Modelul a fost achizitionat in anul 2008 si conform unor zvonuri a fost schimbat dupa 6 luni cu un alt model 599 GTB. Din cate se pare, fotbalistul ar fi avut un accident.
Va mai spunem ca un astfel de model costa 180.000 de lire sterline si ca este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde

Mercedes-Benz C220 CDI
Nu stim ce l-a facut pe Ronaldo sa isi cumpere o astfel de masina. Poate e masina cu care merge sa cumpere paine, sau poate ca este folosita de menajera lui. Nu stim.

Audi RS6
Modelul a fost achizitionat in 2009 si a costat 80.000 de lire sterline.

Audi Q7
O masina care nu mai are nevoie de prezentari. Ea a fost achizitionata de fotbalist in anul 2008.

Bugatti Veyron
Ei bine, Ronaldo detine si aceasta masina, cea mai scumpa din colectia lui. Chiar ne-am fi mirat daca nu dadeam si de acest Bugatti.

Aston Martin DB9
Puteti vedea ca portughezul e fan al masinilor britanice. El are chiar si un Aston Martin DB9 in colectie. Modelul a costat 130.000 de lire sterline.

BMW M6
Modelul a fost achizitionat in 2006 cat inca era in Anglia. A costat 90.000 de lire sterline si putem gasi sub capota un motor V10 de 500 cai putere.

Porsche Cayenne
Pe langa versiunea modificata de Techart, fotbalistul mai detine si acest model care poate produce 500 cai putere. Achizitia a fost realizata in 2007.

McLaren MP4-12C
Si ca sa accentuam pasiunea pentru masinile britanice, va spunem ca fotbalistul a achizitionat si un McLaren MP4-12C.

Cristiano Ronaldo este un fotbalist cu un adevarat parc auto.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7962 :: 22.13MB