No SSO cookie

Iata ce masini detine celebrul actor american Sylvester Stallone

voteaza
(5/ 1)
Iata ce masini detine celebrul actor american Sylvester Stallone
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa cititi un articol interesant in care veti vedea prezentate masinile din colectia lui Sylvester Stallone. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci trebuie sa cititi mai departe.

 
 

Toata lumea il stie pe Sylvester Stallone si toata lumea a vazut cel putin un film cu el. Totusi, lumea poate nu cunoaste colectia sa de masini si putem spune ca a investit ceva bani in ea. Pe langa informatiile de mai jos, puteti vedea si imagini cu masinile sale mai sus.

Sa incepem:

1. Ferrari 599 GTB
Pe aceasta masina Sylvester Stallone a platit 350.000 de dolari si este personalizata pana la cel mai mic detaliu. Pana la urma trebuie sa fie si ceva note unice; doar e condusa de Stallone.

2. Ferrari 612 Scaglietti
Aceasta masina l-a costat pe actor nu mai putin de 320.000 de dolari si este probabil una din cele mai frumoase modele produse de Ferrari. Modelul a fost numit Scaglietti in cinstea marelui designer auto Sergio Scaglietti.

3. Camaro SS realizat de Hendrick Motorsports
Actorul a platit 100.000 de dolari pentru acest model care a fost produs in editie limitata. Camaro SS Hendricks poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde iar de la 0 la 200 km/h in 11.89 secunde.

4. Mustang GT
Aceasta este probabil cea mai ieftina masina din colectia sa fiind cumparata cu 35.000 de dolari. Desigur, a mai investit bani in personalizarea sa. Nu se putea altfel.

5. Porsche Panamera 4S
Pe aceasta masina Stallone a platit peste 100.000 de dolari si desigur a fost si aceasta personalizata la randul ei. Din cate se pare insa, actorul urmeaza sa vand acest model. Cine stie ce urmeaza sa isi cumpere.

6. Un adevarat hot rod
Se pare ca actorul are o afinitate si pentru aceste masini clasice. El si-a cumparat un hot rod cu care se mai plimba prin Los Angeles. Aceste masini sunt recunoscute pentru motoarele mari si pentru faptul ca obtin performante nemaipomenite in linie dreapta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3372 :: 22.12MB