No SSO cookie

Tom Cruise testeaza masina de formula 1 Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Tom Cruise testeaza masina de formula 1 Red Bull
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

David Coulthard a fost impresionat de calitatile de pilot ale lui Tom Cruise.

 
 

Actorul american de film si producator a acceptat invitatia de a face un drive test cu masina de formula 1 a Red Bull Racing, in California, week-end-ul trecut.

David Coulthard, de 13 ori castigator grand prix, i-a fost instructor lui Tom Cruise. Tom Cruise a reusit sa ajunga la viteza maxima de  290 km/h, cu doar 6 km/h mai putin decat viteza de top a lui Coulthart.

Cruise a condus masina de 850 CP pe pista de 4 km de la Willow Springs, in Rosamond, California. Tom Cruise a facut 24 de tururi in sesiunea de 7 ore si si-a imbunatatit timpul din primul tur cu aproape 11 secunde in ultimul tur.

Coulthard a declarat: "Am fost surprins de cat de rapid a fost Tom, este un sofer foarte bun. Realizarea lui este incredibila, avand in vedere cat de complicat este de condus o masina de Formula 1. Este un tip care se straduieste foarte mult in viata reala. Ei bine, m-a impresionat".

Formula 1 se reintoarce in America in 2012, dupa o absenta de 4 ani. Marele premiu al Statelor Unite se va desfasura pe Circuit of the Americas, in Austin, Texas, pe o pista care acum este in constructie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2868 :: 17.79MB