No SSO cookie

Ricciardo l-ar putea inlocui pe Webber la Red Bull

voteaza
(0/ 0)
Ricciardo l-ar putea inlocui pe Webber la Red Bull
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Helmut Marko, unul dintre oficialii Red Bull Racing, a declarat ca Daniel Ricciardo va fi cel mai probabil inlocuitorul lui Mark Webber la echipa campioana incepand cu sezonul 2013.

 
 

Helmut Marko a dezvaluit ca tanarul Daniel Ricciardo are toate sansele sa faca pasul spre echipa de Formula 1 Red Bull Racing in viitorul apropiat. Astfel, oficialul echipei campioane din F1 a declarat ca australianul, acum la Hispania, il va inlocui cel mai probabil pe Webber in 2013.

Mark Webber, in varsta de 35 de ani, este foarte aproape de semnarea unei prelungiri de contract cu Red Bull. Cu toate acestea, sunt sanse mari ca noua intelegere sa fie valabila doar pentru un sezon, la finele caruia veteranul australian sa se retraga din Formula 1 sau sa se transfere la o alta echipa.

In aceste conditii, speculatiile erau in floare cu privire la cel care ar putea sa fie coechipierul lui Sebastian Vettel din 2013. Conform declaratiilor lui Helmut Marko, unul dintre cei mai importanti oameni din culisele Red Bull, decizia nu este inca luata, dar Ricciardo este favoritul principal la un loc alaturi de campionul mondial en-titre.

Daniel Ricciardo, in varsta de 22 de ani, a inceput sezonul 2011 ca pilot de rezerva al echipei Toro Rosso. Acum doua curse insa, australianul a primit sansa de a debuta in Formula 1, inlocuindu-l pe Narain Karthikeyan la Hispania. Primele evolutii ale acestuia au fost incurajatoare, ceea ce inseamna ca Ricciardo va ramane cel mai probabil la HRT pana la finele acestui an.

Nu este clar inca ce se va intampla cu Ricciardo in 2012, cu toate ca variantele nu sunt multe pentru el. Astfel, australianul ar putea reveni in postura de pilot de rezerva fie la Red Bull, fie la Toro Rosso, ar putea ramane la Hispania sau ar putea fi promovat ca pilot titular la Toro Rosso in locul lui Sebastien Buemi sau al lui Jaime Alguersuari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0642 :: 17.78MB