No SSO cookie

Button: Red Bull ar trebui sa fie ingrijorati

voteaza
(0/ 0)
Button: Red Bull ar trebui sa fie ingrijorati
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button a declarat la finele cursei de Formula 1 din Ungaria ca echipa Red Bull are motive serioase de ingrijorare in conditiile in care pilotii McLaren si-au adjudecat ultimele doua mari premii.

 
 

Pilotul britanic Jenson Button a declarat dupa Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei ca echipa Red Bull ar trebui sa-si faca probleme in ceea ce priveste restul sezonului. Button s-a impus la Budapesta, victoria acestuia venind dupa o izbanda reusita de coechipierul sau de la McLaren, Lewis Hamilton, la Nurburgring, in Germania.

Regresul Red Bull este cu atat mai evident cu cat Fernando Alonso s-a impus la Silverstone, iar Jenson Button a mai reusit o victorie in Canada, ceea ce inseamna ca echipa campioana en-titre are doar o victorie in ultimele cinci curse.

'' Am castigat trei din ultimele cinci curse, asa ca lucrurile arata din ce in ce mai bine pentru noi. '' a declarat Button entuziasmat dupa victoria de la Hungaroring. Britanicul a admis totusi ca sansele sale la titlu sunt mai degraba fanteziste si a dat vina pe precedentele doua curse, in care pilotul McLaren a fost nevoit sa abandoneze.

Button a incheiat spunand ca are de gand sa lupte pana la capat in acest campionat si sa fure cat mai multe victorii celor de la Red Bull. In plus, fostul campion mondial de la Brawn este de parere ca presiunea este in acest moment pe umerii adversarilor McLaren, acestia fiind cei care au condus si conduc detasat si cei care au foarte multe de pierdut.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0982 :: 20.74MB