No SSO cookie

Timbrul de mediu va fi platit o singura data !

voteaza
(5/ 1)
Timbrul de mediu va fi platit o singura data !
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Premierul Victor Ponta a facut recent o serie de declaratii prin intermediul carora a dorit sa ii linisteasca pe soferi.

 
 

Avem vesti noi pentru toti soferii cu privire la controversatul timbru de mediu. Din cate se pare, acesta ar urma sa inlocuiasca taxa auto si va fi platit o singura data, in functie de emisiile de dioxid de carbon.

Victor Ponta a declarat: "Astazi, doamna ministru Plumb ne prezinta formula gandita pentru timbrul de mediu si sper din prezentare si mai ales dupa aceea, din prezentarea publica, ca acolo va fi problema, sa inteleaga toata lumea ca taxa se plateste o singura data si se plateste pe criterioul emisiilor de dioxid de carbon".

Victor Ponta a declarat ca taxa de prima inmatriculare va fi inlocuita cu acest timbru de mediu. Proprietarii de vehicule vechi si poluante vor plati mai mult decat cei ce detin vehicule noi. S-ar putea ca cei ce detin vehicule hibride sa nu plateasca nici o taxa.

Va mai spunem ca taxa de prima vanzare auto este din nou obligatorie de la 1 ianuarie 2013. Aceasta a fost suspendata pana la data mentionata anterior de catre fostul Guvern.

Premierul a mai declarat: "Acele cazuri aberante, in care omul avea o masina de 10, 15 ani, care valoreaza 500 de euro, nu mai poate sa plateasca 5000 de euro taxa, pentru ca era un caz absolut aberant si prin aplicarea acelui coeficient de depreciere la masinile vechi, care nu mai valoreaza mare lucru si sunt deja in Romania, oamenii pot sa le instraineze, mai ales ca ideea e sa isi cumpere o alta masina mai noua si mai putin poluanta, fara sa ii punem sa plateasca taxa de cinci ori cat valoreaza, intr-adevar masina".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de 40boss

ori nu ineleg eu ori nu e clar ceva,cat va fi taxa daca vand o masina care are20 de ani de exemplu non euro?Stie careva?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2176 :: 22.11MB