No SSO cookie

VIDEO: Victor Ponta despre taxa auto

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Victor Ponta despre taxa auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre celebra taxa auto care ar urma sa fie introdusa sub o noua formula incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

 
 

Victor Ponta a spus ca actuala taxa auto a fost "construita" intr-un mod gresit de fiecare data. Din aceasta cauza statul a pierdut foarte multi bani fie datorita proceselor, fie datorita penalizarilor venite din partea Comisiei Europene.

Viitoarea taxa auto nu va mai purta denumirea de taxa de prima inmatriculare ci taxa de mediu. Conform declaratiilor premierului vor trebui stabilite si anumite standarde de bun simt in sensul in care taxa nu va fi mai mare decat valoarea autoturismului. Aceasta viitoare taxa ar trebui reglementata pana la sfarsitul anului astfel incat sa primeasca acordul Comisiei Europene. Ea ar urma sa intre in vigoare incepand cu luna ianuarie a anului viitor. Puteti afla mai multe urmarind materialul video de mai jos.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2364 :: 17.78MB