No SSO cookie

Ce ne mai spune Victor Ponta despre returnarea taxei auto

voteaza
(5/ 1)
Ce ne mai spune Victor Ponta despre returnarea taxei auto
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Victor Ponta a facut recent o serie de declaratii cu privire la anumite acte normative care ar fi trebuit sa intre in vigoare la sfarsitul acestui an.

 
 

Iata ca revenim cu un nou set de informatii pe aceasta tema. Recent, premierul Victor Ponta a declarat ca masurile privind salariile sau returnarea taxei auto pot fi aplicate doar dupa avizarea bugetului care ar urma sa fie aprobat de Parlament dupa data de 20 ianuarie.

Din cate se pare, premierul le-a cerut membrilor Cabinetului sa transmita ultimele date necesare Ministerului Finantelor in vederea definitivarii bugetului pentru anul ce vine.

Iata ce a avut Ponta de spus: "Va rog pe absolut toti sa ne concentram pe problemele de finantare si de bugetare. Din pacate nu avem inca bugetul, s-au lungit alegerile, chiar daca unii nu-si aduc aminte ca s-au opus. Sper sa nu se lungeasca mult prea mult si zona de consultari si de numire a noului Guvern. Nu putem sa venim cu bugetul. In Parlament, sigur, putem sa il trimitem, dar la inceputul anului avem consultari cu partenerii nostri internationali, comisiile de specialitate in ianuarie si probabil undeva dupa 20 ianuarie Parlamentul in sesiune extraordinara pentru aprobarea bugetului".

Astfel, actele normative impuse de Guvernul Boc nu vor putea fi aplicate in momentul de fata. Ele vor putea fi duse la bun sfarsit abia dupa stabilirea bugetului.

Victor Ponta a mai declarat pe aceasta tema: "Asta inseamna ca o mare parte din actele normative amanate de Guvernul Boc nu pot sa-si produca efecte decat in momentul in care avem buget si vorbesc si de anumite lucruri care tin de salarii, taxa auto, ori de celelalte lucruri pe care Guvernul Boc le-a amanat pentru 31 decembrie 2012, avand o premonitie ca domnia va fi de multe incheiata".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de mellossu

FFFFFFFFFFFFFFF afidabil si nu in ultimul rand plauzibil gandit raspuns!, nu de asta dar suntem D-nu Ponta!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1889 :: 17.78MB