No SSO cookie

Telenovela Saab pare sa se apropie de sfarsit

voteaza
(0/ 0)
Telenovela Saab pare sa se apropie de sfarsit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Astazi, curtea din Vanersborg decide daca inchide sau nu Saab. Americanii de la GM refuza sa ofere orice ajutor.

 
 

Sunt atat de multe intorsaturi si rasturnari de situatie in telenovela salvarii sau inchiderii definitive a companiei Saab, incat poti pierde cu usurinta firul povestii.

Saptamana trecuta, Guy Lofalk, administratorul desemnat de instanta, care a propus incetarea procesului de restructurare al companiei, a demisionat. La doua zile dupa aceea, Saab a anuntat ca are un nou administrator, in persoana lui Lars-Henrik Andersson.

Tot saptamana trecuta, joi, dupa ce si Andersson a refuzat slujba, cei e la Saab au anuntat ca Lofalk ar putea fi, eventual, inlocuit de catre Lars Sonderqvist.

De la publicatia Autonews aflam, vineri, ca instanta din Vanersborg va decide astazi daca procesul va continua sau va fi incetat, ceea ce ar duce la inchiderea efectiva a Saab. Curtea din Vanersborg a anuntat ca Lofalk nu poate demisiona atat de curand dupa primirea instiintarii ca se va ocupa de proces si in plus, curtea nu ia in considerare cererea formulata de Saab.

De cealalta parte a oceanului, Genral Motors ia pozitie si declara ca nu poate suporta cheltuielile ultimelor propuneri de investitii si a cererii de imprumut formulate de Saab. Toate propunerile Saab ar rezulta direct, sau indirect, intr-un transfer al controlului si/sau al proprietatii companiei, care ar duce la o scadere a valorii stocului de actiuni detinut de compania americana. Astfel ca americanii nu pot sustine propunerile Saab. Aceasta inseamna, printre altele, ca General Motors isi declina suportul in orice asociere cu vreo companie din China.

Asadar astazi, curtea ar putea pune capat povestii tumultoase a Saab, sau nu.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2382 :: 17.78MB