No SSO cookie

Saab - Un Phoenix al domeniului auto

voteaza
(0/ 0)
Saab - Un Phoenix al domeniului auto
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Afla daca viitorul Saab suna bine sau daca soneria s-a stricat

 
 

Cei de la Saab nu se lasa si lupta sa ramana inca pe piata dovada fiind imprumutul acordat de cei de la Zhejiang Youngman Lotus Automobile CO.

Producatorul chinez a virat prima transa a platii, 15 milioane dolari din cei 97 milioane dolari pe care producatorul ii va oferi treptat, ajutandu-i pe cei de la Saab sa mai supravietuiasca inca o perioada de timp. Probabil multi producatori din lumea auto au strans din dinti la aceasta veste insa precum am amintit, nu vor scapa prea curand de suedezii de la Saab. Aceasta suma de 97 milioane dolari va fi utila suedezilor pentru a trece de perioada de reorganizare urmand ca ulterior sa primeasca un imprumut de 245 milioane euro, asta daca il vor primi. Pentru imprumutul din urma va fi nevoie de acordul autoritatilor suedeze si chineze.

Se asteapta ca imprumutul de 97 milioane dolari sa fie oferit integral pana in data de 22 octombrie.
Legat de imprumutul de 275 milioane euro, cei de la Saab sunt destul de siguri ca il vor obtine insa poate ca aceasta siguranta e mult prea timpurie data fiind rigurozitatea chinezilor in aceasta perioada.
Cine poate stii... insa e clar ca cei de la Saab trag destul de tare sa se puna intr-un mod anemic pe picioare si drumul le este deschis avand in vedere ca nu mai au ce pierde.

Viitorul va suna la usa suedezilor insa cine stie ce forma va lua acest viitor, o forma sumbra sau una mai luminoasa, ramane de vazut, sa speram ca nu au soneria stricata totusi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0808 :: 17.78MB