No SSO cookie

Saab - Telenovela continua

voteaza
(0/ 0)
Saab - Telenovela continua
Editoriale · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Credeati ca s-a terminat? O adevarata telenovela auto care continua, si pare ca o sa continue la nesfarsit.

 
 

Se pare ca celebra telenovela auto isi continua firul epic odata cu noile probleme aparute.
Pana la urma s-a decis ca Saab sa fie vandut chinezilor de la Pang Da si Zhejiang Youngman pentru o suma cuprinsa intre 142 milioane dolari si 854 milioane de dolari cu mentiunea ca aceste sume vor fi platite pe termen lung.

Totusi, chiar daca povestea pare incheiata, nu e asa. Cei de la General Motors si-au bagat coada in afacere. Ei nu sunt prea fericiti de initiativa Saab si din pacate sau din fericire au dreptul sa isi spuna parerea data fiind istoria GM - Saab.

Jim Cain, purtator de cuvant al GM, a spus ca vor fi impotriva schimbarii conducerii Saab datorita faptului ca ar putea sa apara tot felul de inadvertente pe plan mondial, in domeniul auto desigur.
Cum ar putea sa apara aceste inadvertente? ei bine, productia actuala a celor de la Saab foloseste structuri si tehnologii majore dezvoltate de cei de la GM. Trebuie stiut si ca GM colaboreaza cu SAIC, cel mai mare producator auto din China, furnizand diverse structuri. Acum sa ne gandim, cum ar fi daca cei de la Pang Da si Youngman ar cumpara odata cu Saab si drepturile intelectuale GM? in acest caz, GM ar putea avea niste scaderi financiare imense

Conform unor zvonuri, cei de la GM au destule actiuni la Saab iar din aceasta cauza pot sa puna piciorul in prag oricand doresc. De asemenea, pentru ca afacerea sa se finalizeze este nevoie si de acordul statului chinez.
Mai pe scurt, chiar daca situatia parea deja finalizata, nu e. Telenovela continua...

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (3)

scris de carmenflorin

Nu prea e bine. Sa speram ca asta nu va dura mult, o cotitura neasteptata pe care a luat-o SAAB.

scris de sims

pentru asa sume cine n-ar continua

scris de ovyy

SAAB este o masina care imi place. Felicitari pt. articol.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1661 :: 22.17MB