No SSO cookie

TEASER: Acura MDX 2014

voteaza
(5/ 1)
TEASER: Acura MDX 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest model, Acura MDX, ce va debuta in o luna de zile.

 
 

Ce vedeti mai sus este o imagine de tip teaser pentru noul model Acura MDX 2014. Acesta urmeaza sa fie prezentat presei in cadrul Salonului Auto de la Detroit care va avea loc la mijlocul lunii ianuarie.

Ca de obicei, cei de la Acura ne ofera foarte putine informatii. Din cate se pare doresc sa pastreze toate picanteriile pentru ziua debutului. Cel putin avem parte de o imagine care ne ofera cateva detalii.

Desi acesta este un concept, exista zvonuri in lumea auto care spun ca cei de la Acura s-ar pregati sa lanseze modelul in varianta de serie la sfarsitul anului viitor. Probabil acest lucru se va intampla in cazul in care modelul va fi primit bine de public.

Din cate puteti vedea in imaginea de mai sus, modelul are un design agresiv, sport, de lux. Totusi, exista anumite imagini spion cu modelul camuflat si nu prea pare sa existe o asemanare. Va spunem ca modelul surprins in imaginile spion pare mult mai butucanos, nefiind deloc agresiv si sport.

Ramane sa vedem totusi daca cei de la Acura ne vor surprinde cu noul MDX 2014. Nu prea stim la ce sa ne asteptam dar fiti siguri ca vom reveni cu informatii proaspete dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Detroit 2013.

Pana atunci insa, noi asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2059 :: 17.78MB