No SSO cookie

Acura RLX a debutat la Los Angeles

voteaza
(5/ 1)
Acura RLX a debutat la Los Angeles
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre debutul acestui model de lux. In plus, avem pentru voi si o galerie de imagini interesante.

 
 

Nu e nici un secret ca cei de la Acura trec printr-o perioada grea cand vine vorba de pozitionare pe segmentul de lux.

Totusi, compania japoneza reuseste sa vina cu un model interesant, cu un nou sedan. Mai exact, vorbim de modelul RLX 2014. Acesta a debutat ieri in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Cei de la Acura au prezentat cateva detalii la Salonul Auto de la New York insa au fost prea putine.

Acum avem parte de o serie de imagini de cea mai buna calitate cu acest model. Avand in vedere ca face parte din segmentul de lux, materialele folosite au fost de cea mai buna calitate; o masina de cinci stele cand vine vorba de acest lucru. Acura RLX ar urma sa fie in disputa directa cu modele precum BMW 535i, Lexus GS350 si Audi A6.

Modelul beneficiaza de un motor V6 de 3.5 litri care este in stare sa produca 310 cai putere. Impresionant pentru o masina din aceasta clasa. Toata puterea este cuplata la o cutie de viteze automata in sase trepte. Daca alti producatori au ales sa mearga pe cutii de viteze in 7 sau 8 trepte, cei de la Acura s-au decis sa aduca imbunatatiri cutiei de viteze in sase trepte, Sequential SportShift.

Producatorul a anuntat si o surpriza. In 2013, modelul va fi oferit si in varianta hybrid. Aceasta versiune va beneficia de cea mai noua tehnologie a companiei, Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive (Sport Hybrid SH-AWD). Aceasta conecteaza motorul de 3.5 litri la o cutie de viteze in sapte trepte si la trei motoare electrice. Aceste modificari vor oferi masinii o putere de 370 cai putere.

Pana atunci insa, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3025 :: 17.79MB