No SSO cookie

Primele fotografii oficiale cu Acura ILX Sedan si RDX Crossover

voteaza
(0/ 0)
Primele fotografii oficiale cu  Acura ILX Sedan si RDX Crossover
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Inainte de Salonul Auto de la Chicago, producatorul japonez Acura ne prezinta noile modele de productie ILX si RDX

 
 

Nu trebuie sa asteptam pana cand se deschid portile Salonului Auto de la Chicago, pentru a vedea versiunile de productie ale noilor Acura ILX compact sedan si crossover RDX, pentru ca constructorul japonez a lansat primele fotografii oficiale.

Asa cum ne-am asteptat, trecerea de la concept la productie nu a adus multe schimbari, doar cateva ajustari minore la ornamentele barei de protectie si montarea unor jante de aliaj mai mici si mai putin extravagante.

Incepand cu ILX, care se bazeaza pe actualul Civic, Acura a facut eforturi considerabile pentru a diferentia modelul compact de fratele sau Honda, atat in ​​interior cat si in exterior. Acura spune ca clientii tinta  pentru ILX sunt "Generatia Y de succes, de 20 si 30 si ceva de ani, care se deplaseaza cu  masini de lux, dar sunt in cautarea de masini de inalta valoare pentru achizitiile lor."

Sub capota, totul este Honda Civic, ILX fiind oferit cu trei optiuni de motoare. Acestea includ un motor de 2.0 litri cu patru cilindri in linie, ce produce 150 de cai putere la 6500 rpm si 190 Nm de cuplu la 4.300 rpm, care este legat la o cutie de viteze cu  transmisie automata SportShift secventiala, cu 5 viteze,  cu un consum de 9.8 l/100 km in oras si 7.35 l/100 km pe autostrada.

Urmatorul este un motor de 2.4 litri cu o putere de 201 CP la 7000 rpm si 230 Nm cuplu la 4.300 rpm, avand o cutie de viteze cu sase trepte, transmisie manuala, cu un consum de 11.76 l/100 km in oras si 8.11 l/100 km pe  autostrada.

Ultimul model este primul model Acura hibrid care foloseste un motor de 1.5 litri si un  motor electric cu o cutie de viteze automata, avand un consum in oras de  6.72 l/100 km si 6.19 l/100 km pe  autostrada.

In ceea ce priveste noul crossover RDX, acesta inlocuieste modelul anterior de 2.3 litri turbo, cu patru cilindri in linie cu un motor de 3.5-litri V6, care produce 273 CP.

Noul Crossover Acura va beneficia de o cutie de viteze automata cu 6 trepte. Potrivit Acura, versiunea cu tractiune fata a noului RDX ofera un consum de combustibil de 11.76 l/100 km in oras si  de 8.4 l/100 km pe autostrada 28mpg, in timp ce modelul AWD are un consum de 12.38 l/100 km in oras si 8.7 l/100 km pe autostrada.

Atat ILX cat si RDX vor intra la vanzare in America de Nord in aceasta primavara.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8095 :: 17.8MB