No SSO cookie

Primul Acura NSX Roadster va fi condus de Iron Man

voteaza
(0/ 0)
Primul Acura NSX Roadster va fi condus de Iron Man
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daca la inceputul acestui an am avut ocazia sa vedem varianta coupe a lui NSX, acum a venit timpul sa o vedeti si pe cea decapotabila. Ea a fost conceputa special pentru filmul The Avengers, iar daca veti merge la cinematograf, veti avea ocazia sa va bucurati de frumusetea acestei masini.

 
 

La inceputul acestui an am avut ocazia sa vedem varianta coupe a supercarului, Acura NSX.
Acum a venit timpul sa vedem si Acura NSX Roadster. Varianta actuala este un concept si e foarte putin probabil sa o vedem produsa in serie.
Ea a fost conceputa si construita pentru filmul The Avengers, sau mai exact a fost facuta pentru Tony Stark/Iron Man. Veti avea ocazia sa il vedeti pe acesta plimbandu-se in aceasta masina interesanta si frumoasa in acelasi timp.
Ne pare rau ca nu vom vedea aceasta masina in productia de serie, dar macar ne vom putea bucura de ea pe marile ecrane. Pe langa imaginea de mai sus, va invitam sa urmariti materialul video de mai jos in care veti avea ocazia sa il vedeti pe Robert Downey Jr. la volanul ei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2044 :: 19.26MB