No SSO cookie

Skoda are propriul laborator pentru teste de impact

voteaza
(0/ 0)
Skoda are propriul laborator pentru teste de impact
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Constructorul a achizitionat o locatie de testare din Uhelnice, langa Husi Lhota

 
 

Incepand de astazi, Skoda dispune de propriul laborator pentru teste de impact.

Constructorul a achizitionat aceasta locatie, din orasul ceh Uhelnice, langa Husi Lhota, de la TUV-Sud. Aceasta investitie este o alta dovada a faptului ca Skoda incearca in permanenta sa imbunatateasca nivelul de siguranta activa si pasiva a modelelor din gama sa. Locatia va fi utilizata pentru teste de impact dinamice, atat pentru autovehicule complete cat si pentru componente individuale ale acestora.

“Efectuarea, in mod regulat, de teste de impact, reprezinta o parte dintre atributiile de baza ale unui producator de automobile,” subliniaza Eckhard Scholz, membru al Consiliului de administratie Skoda, responsabil pentru Dezvoltare. “Prin achizitionarea propriului laborator, Skoda isi largeste, in mod efectiv, aria de expertiza in zona sigurantei pasive. Chiar si in acest moment, gama noastra de automobile ofera un nivel de siguranta exemplar. Si dorim sa asiguram acest lucru pe termen lung. Avem nevoie de capacitati puternice pentru ofensiva de modele din anii urmatori. De aceea vom continua investitiile in Uhelnice.”

Laboratorul de testare achizitionat nu este un loc de testare necunoscut pentru Skoda. Marca si-a testat autovehiculele in acest loc inca din anii optzeci, in colaborare cu TUV-Sud (UVMV in trecut).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2477 :: 22.11MB