No SSO cookie

Skoda ne dezvaluie New Concept Mission

voteaza
(0/ 0)
Skoda ne dezvaluie New Concept Mission
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Salonul Auto de la Frankfurt Skoda va prezenta noul sedan Mission L.

 
 

Un nou concept, ce anticipeaza productia pe viitor a unui sedan de mici dimensiuni, va fi atractia standului Skoda, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Conceptul MissionL va conduce la un vehicul de productie care va fi al saselea model din gama producatorului ceh, dupa Fabia, Octavia Clasic, Octavia, Yeti si Superb.

Noua masina este un model din segmentul C, similar ca dimensiuni cu  Focus sedan.  "Aspectul noului model  compact  MissionL arata exact ce directie va lua brandul nostru", a spus presedintele Skoda, Dr. Winfried Valhand. "Premiera mondiala la Frankfurt da un semnal clar ca Skoda e in plin avant."

Versiunea de productie a MissionL va fi disponibila in Europa, Rusia si China, cu specificatii diferite pentru fiecare piata. Mai mult decat atat, o versiune speciala va fi vanduta in India.

Dr. Vahland, de asemenea, a relevat faptul ca Skoda "va prezenta un nou model la fiecare sase luni in urmatorii doi sau trei ani".  Planul companiei este de a se extinde, intr-o miscare  numita "modelul ofensiv", pentru a ajunge la 1.5 milioane de vanzari in toata lumea pana in 2018.

In 2013, SUV-ul compact Yeti va fi lansat in China, unde va fi produs. In plus, Skoda, in colaborare cu Shanghai VW, va produce un nou model compact pentru piata locala, crescand gama  brand-ului chinez la cinci modele.

Dar expansiunea Skoda nu se opreste aici: in vederea atingerii planului ambitios pentru 2018, aceasta va creste productia din Rusia, fabricand Yeti cu ajutorul VW Group in comun cu GAZ.

In cele din urma, societatea va creste, de asemenea, capacitatea de productie la fabrica sa din Mlada Boleslav, unde va adauga o noua linie de productie, iar pana la sfarsitul anului 2012  va incepe productia cutiei de viteze DQ200 la uzina Vrchlabi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2059 :: 17.79MB