No SSO cookie

Skoda - victorioasa la festivalul international de film Autovision

voteaza
(0/ 0)
Skoda - victorioasa la festivalul international de film Autovision
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Comunicarea departamentului de Resurse umane SKODA obtine calificative maxime

 
 

SKODA a castigat premiul cel mare la cea de-a zecea editie a Autovision, festivalul de film si multimedia din industria auto, care are loc in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (IAA).

Juriul international a onorat un film corporate creat de catre SKODA, cu titlul de cel mai bun dintre cele 279 de filme inscrise.

“Conform strategiei de crestere, SKODA ofera aplicantilor oportunitatea de a incepe o cariera interesanta – si asta nu doar in Republica Ceha,” declara Ing. Bohdan Wojnar, membru in Consiliul de administratie SKODA, responsabil pentru departamentul de Resurse umane.“ Atunci cand cautam noi talente si specialisti cu experienta, utilizam uneltele moderne de comunicare la capacitatea lor maxima, pentru a transmite candidatilor, cat mai bine posibil, oportunitatile oferite de posturile din cadrul companiei SKODA. Ne abordam angajatii intr-o maniera individuala, le respectam interesele si preferintele, si depunem eforturi pentru a le oferi tot suportul posibil pentru dezvoltarea personala si profesionala.”

La festivalul Autovision, comunicarea de marketing a Skoda Auto a avut succes la categoriile “TV/Cinema”, “Website” si “Corporate Video”, obtinand 3 medalii de aur.

Juriul a apreciat conceptul neobisnuit al campaniei, care scoate in evidenta noua orientare dinamica a strategiei de dezvoltare SKODA. Producatorul de automobile nu este doar un angajator traditional, ci SKODA reprezinta o companie internationala, dinamica si un angajator atractiv.

SKODA ofera candidatilor o serie de pozitii interesante in domeniile dezvoltarii tehnologice, a planificarii si managementului productiei, precum si in managementul produselor, achizitiilor sau in vanzari.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2719 :: 22.11MB