No SSO cookie

Dacia Logan a fost aleasa Masina Anului 2013 in Romania

voteaza
(3/ 3)
Dacia Logan a fost aleasa Masina Anului 2013 in Romania
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
3.0

Daca doriti sa aflati ce modele s-au clasat pe urmatoarele locuri, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Iata ca cei de la Dacia sunt pe val in ultima vreme, reusind sa obtina de curand un nou premiu. Dacia Logan a fost aleasa Masina Anului 2013 in Romania.

Cei 10 membri ai juriului APAR (Asociatia Presei Auto din Romania) au votat modelul Logan pe prima pozitie. De mentionat e ca podiumul este format doar din automobile produse in Romania.

Pe locul doi s-a clasat Ford B-Max (la 35 de puncte distanta de Logan), in timp ce locul trei a fost ocupat de modelul Dacia Sandero, care a reusit sa obtina 115 puncte (la 45 de puncte de Ford B-Max).

Silviu Sepciu, seful Departamentului Comunicare Dacia a declarat: "Suntem onorati de faptul ca Dacia Logan a primit titlul Masina Anului 2013 in Romania. Consideram ca acest trofeu reprezinta o recunoastere a calitatilor reale ale unui model care marcheaza un pas major in evolutia marcii Dacia. Prima generatie a modelului Logan a fost un succes comercial atat in Romania cat si la export. Suntem convinsi ca noul Logan se va bucura de o primire la fel de entuziasta din partea clientilor romani si occidentali."

"Masina Anului in Romania" se afla la editia cu numarul 14 si marcheaza o adevarata premiera. Este prima data cand podiumul este ocupat in totalitate de masini produse in Romania.

Ramane sa vedem care va fi trendul vanzarilor Dacia in 2013 si cat de mare va fi succesul noilor generatii Logan si Sandero. Pana atunci insa, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de motanul63

Dincolo de nationalismul sincer si fara apartenenta politica sau de orice alta natura,suntem varza la tot inclusiv autoturisme. Nu dau marci doar tari care sunt varfuri:Germania& Japonia. Atat am avut de spus.

scris de utilizator_255099

.....este bine ca ne laudam "peticul" daaaaar nu poti trai numai cu "AER"......!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5179 :: 17.8MB