No SSO cookie

PSA Peugeot Citroen se retrage din Romania

voteaza
(5/ 1)
PSA Peugeot Citroen se retrage din Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la PSA Peugeot Citroen vor intra in curand intr-un proces de retragere. Acest lucru ar urma sa se finalizeze in primele luni ale anului viitor.

 
 

Din cate se pare cei de la PSA Peugeot Citroen vor intra intr-o perioada de reorganizare a activitatilor in Romania. Importul si distributia marcii Citroen va intra in sarcina celor de la Trust Motors, importator Peugeot din anul 1991.

Marca Citroen este prezenta in Romania din anul 2007 prin intermediul unei filiale din Bucuresti. In decursul unui deceniu, Citroen a vandut 28.0000 de vehicule in Romania. Inainte de a intra pe piata romaneasca, marca a fost comercializata de Automotive Trading Services, companie controlata de celebrul politician Calin Popescu Tariceanu. In momentul de fata, Automotive Trading Services este dealer autorizat Ford.

Avand 18 puncte de vanzare, cei de la Citroen au reusit sa atinga in anul 2011 o cota de piata de 2%.

Va spunem ca aceasta decizie corespunde dorintei PSA Peugeot Citroen de a crea conexiuni prin regruparea functiilor de suport ale filialelor sale si ale unor importatori Peugeot si Citroen in Europa.

Bruno Bolquel, Director in Europa Centrala si de Est pentru PSA Peugeot Citroen a declarat ca Grupul PSA Peugeot Citroen se va sprijini de acum inainte pe vechiul sau partener din Romania, Grupul Trust Motors, care va distribui si comercializa marca Citroen in Romania. Cele doua marci, Peugeot si Citroen vor ramane total independente pe piata romaneasca, fiind oferite toate modelele si serviciile.

Grupul Trust Motors urmeaza sa preia activitatile filialei Citroen in Romania incepand cu data de 1 februarie 2013.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2957 :: 17.78MB