No SSO cookie

Care este cea mai asigurata marca auto din Romania?

voteaza
(5/ 1)
Care este cea mai asigurata marca auto din Romania?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Daca sunteti curiosi sa aflati care este cea mai asigurata marca auto din Romania, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Generali au realizat recent un studiu privind asigurarea auto in Europa Centrala si de Est, publicand ulterior datele despre marcile auto cu cea mai mare acoperire RCA.

Acest studiu a fost realizat in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia, Slovenia, Croatia si Bulgaria.

Conform studiului realizat de Generali, cea mai asigurata marca auto din tara noastra este Volkswagen. Aceasta marca este si cea mai implicata in accidentele auto de la noi. Din pacate, Volkswagen se afla pe primul loc in toate tarile enumerate mai sus cand vine vorba de accidente. Marca Volkswagen este urmata apoi de Ford in acest top nefericit.

Daca e sa vorbim de preferintele natiunilor, va spunem ca Volkswagen se afla in topul bulgarilor, dar si al ungurilor. In Cehia si Slovacia marca preferata este de departe Skoda.

Au existat o serie de diferente si intre polita obligatorie, RCA si asigurarea optionala, CASCO. Din cate se pare, RCA-ul este platit de soferii din Cehia, Croatia, Servia si Slovenia pentru autoturismele care au in medie 11 ani vechime. Asigurarile CASCO sunt alese pentru modelele care nu depasesc in medie trei ani de zile. Va mai spunem ca in Polonia si Slovacia cele mai multe asigurari CASCO sunt incheiate pentru autoturismele noi.

Dupa cum v-am spus, Volkswagen se afla pe primul loc in topul preferintelor romanilor. Germanii sunt urmati apoi de Dacia, desigur. Aceasta situatie nu se va schimba prea curand, cel putin nu in urmatorii 2-3 ani.  

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2165 :: 17.78MB